Gratis lommepenger på Singapore Changi Airport

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Sommerferie betyr for mange, flyreiser til fjerne himmelstrøk, gjerne med litt ventetid på flyplasser. Da er det jo fint å kunne få gratis penger til å bruke på flyplassen!

Alle transitpassasjerer som flyr med Singapore Airlines, Silk Air eller Air New Zealand via Singapore Changi Airport kan få Changi Dollar Voucher til en verdi av 40 Singapore Dollar (ca 230 norske kroner) helt gratis ved å henvende seg til iShopChangi Collection Centre i transittområdene i Terminal 2 og 3. Tilbudet gjelder kun transitpassasjerer på Singapore Airlines-, Silk Air- og Air New Zealand-billetter.

Les også: Singapore Changi Airport – verdens beste transittflyplass?

I praksis får man to vouchere på 20 Singapore Dollar hver. Den ene voucheren kan brukes i de aller fleste butikkene og serveringsstedene på flyplassen (ett av få untak er Hermès) eller som betaling for opp til to timers tilgang til Ambassador Transit Lounge. Loungen har gratis dusjfasiliteter, matbuffet og internett. Den andre voucheren kan kun brukes i tax-free butikkene til parfyme, kosmetikk, alkohol eller tobakk.

Changi Dollar Voucher  er et gratis tilbud til transitpassasjerene til Singapore Airlines, Silk Air og Air New Zealand, men man må huske å hente vouchere mens man er i transit. Tilbudet gjelder frem til mars 2016.

Klikk her for å lese mer om Changi Dollar Voucher

Jeg har hatt transit på Singapore Changi-flyplassen en gang tidligere. Da ventet jeg i ni timer fra jeg landet fra København til jeg fløy videre til Lombok med Silk Air. De ni timene gikk raskt unna, og det er absolutt en flyplass man faktisk kan oppholde seg på, og samtidig trives. Terminal 3, som er den nyeste, er lys og åpen, og det er mange aktivitetstilbud og shoppingmuligheter i alle terminalene. Hvis man har mer enn 5,5 timers transit på Changi har man også mulighet til å dra på en gratis sightseeing i Singapore!

Les mer om transit via Changi Airport her!

Hovedbilde er hentet fra Changi Airport Group

Kommentar

  1. hanschristian sier

    Perfekt tips 🙂 Har 4 transits i Singapore i høst, så dette var jo spot on! Takk Cecilie

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *