Emirates åpner ny lounge på flyplassen i Roma

Emirates lounge Roma

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Flyselskapet Emirates har åpnet en ny lounge på Leonardo da Vinci-Fiumicino-flyplassen i Roma for sin mest lojale kunder og reisende i premium klasse. Flyselskapets reisende kan vente seg mer komfort, i tillegg til at det nye loungen har en mer praktisk beliggenhet.

Den nye loungen er åpen for reisende i First Class og Business Class, samt SkyWards Gold- og Platinum-medlemmer. Den nye loungen har en langt mer praktisk beliggenhet enn den gamle loungen. Emirates har to daglige avganger fra flyplassen i Roma med Boeing 777 og Airbus A380.

Moderne design og utseende

Den nye Emirates-loungen ligger i på plan 2 i terminal 3 ved gate E22-E24. Den nye beliggenheten gir utsikt over rullebanen og mulighet til å gå om bord flyet direkte fra loungen. Loungen er 950 kvadratmeter stor og har sitteplass for 162 gjester. Emirates Skywards Silver- og Blue-medlemmer som reiser i økonomiklasse har mulighet til å kjøpe loungetilgang.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Den nye loungen er bygget etter samme moderne design som nye Emirates-lounger på andre flyplasser. Loungen byr på fasiliteter som TV-er, sitteområder og hvilestoler, spiseområde, bønnerom og dusj. Gjestene kan også nyte en omfattende buffet bestående av varme og kalde retter. Utvalget inkluderer også italienske spesialiteter og sesongretter, samt internasjonale viner og andre drikkevarer. En barnemeny er også tilgjengelig for de yngste gjestene.

Satser stort på egne lounger

– Den nye loungen er investering verdt 4,5 millioner USD. Den er en viktig del av vår satsning på å gi lojale kunder og reisende i våre premiumprodukter bekvemmelighet og best mulig komfort. Ikke bare i lufta, men også på bakken, sier Mohammed Mattar i Emirates. – Den nye loungen på flyplassen i Roma er vårt 42. lounge, noe som gjør vårt nettverk av flyplasser til en av verdens største. Vi kommer til å fortsette å åpne nye lounger og fornye vårt eksisterende tilbud.

Foruten loungene på flyplassen i Dubai har Emirates lounger i Auckland, Bangkok, Beijing, Birmingham, Boston, Brisbane, Kairo, Cape Town, Colombo, Delhi, Düsseldorf, Frankfurt, Glasgow, Hamburg, Hong Kong, Istanbul, Johannesburg, Kuala Lumpur, London, Los Angeles, Manchester, Melbourne, Milan, Munich, New York, Paris, Perth, San Francisco, Shanghai, Singapore, Sydney, Tokyo og Zurich.

Flyselskapet har totalt investert mer enn 350 millioner amerikanske dollar i loungetilbudet sitt.

Du finner flere nyheter om flyselskapet Emirates i arkivet vårt.

Foto: Emirates

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *