Emirates og Bangkok Airways lanserer samarbeid

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Emirates annonserte i går en ny avtale med Bangkok Airways, basert i Thailand. For norske reisende vil dette bety et større utvalg av destinasjoner fra Europa, Australia og Asia.

Det nye samarbeidet gjør at Emirates kan tilby 19 nye ruter til byer sydøst i Asia. Det er spesielt passasjerer som reiser til Bangkok Suvranabhumi, Phuket, Kuala Lumpur og Singapore som kan dra nytte av de nye rutene, men avtalen gir også mulighet for mellomlanding i Hong Kong, Kuala Lumpur, Phuket og Singapore for passasjerer som reiser med Emirates til og fra Koh Samui.

Bangkok Airways-rutene kobles sømløst mot Emirates-rutene fra Dubai og Europa, samtidig som det vil bli en bedre tilgjengelighet for passasjerer fra Australia og New Zealand.

Norgessjef for Emirates, Terje Grue, forteller at samarbeidet vil gi passasjerer en større valgfrihet, mer fleksibilitet og generelt en lettere reise til ulike byer i det syd-østlige Asia.

− Emirates tilbyr allerede seks daglige flyvninger til Bangkok, og fra desember vil fire av disse gå med vårt nye flaggskip A380. Den nye avtalen gir flere passasjerer muligheten til å reise videre. Sammen med Bangkok Airways kan vi bringe flere mennesker til flere steder. Samtidig er vi med på å gjøre de flotte og historiske stedene som Schwedagon Pagoda og Angkor Wat tilgjengelig for større deler av verden. Denne avtalen er viktig for oss i arbeidet vårt med å gi Emirates passasjerer enda flere valgmuligheter og destinasjoner, sier Grue.

Bangkok Airways har 31 ruter til 24 asiatiske flyplasser. Passasjerene vil få samme bagasjerettigheter som de har på Emirates-flyvningene, og kan sjekke inn helt fram til den endelige destinasjonen. Alle passasjerer vil få boardingkort for hele reisen ved innsjekk på første avreisestedet.

For øyeblikket har Emirates en såkalt codeshare-avtale med 15 partnere i verden. Takket være den nye avtalen med Bangkok Airways kan kunder av Emirates nå velge mellom 104 destinasjoner i Asia, inkludert de som allerede er tilbudt gjennom Qantas og Jetstar.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *