Emirates dropper midtsetet i Business Class

Emirates nye Business Class

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Midtsetet, enhver frequent flyers verste mareritt og grunn nok i seg selv til å legge noen ekstra kroner på bordet for høyere kabinklasse. Enkelte flyselskaper, som for eksempel Emirates, som har midtseter også i Business Class. Nå forsvinner imidlertid midtsetet i business class hos Emires, i alle fall på noen av flyene deres.

Det er egentlig ganske rart at Emirates, som profilerer seg som et premium flyselskap, stadig installerer nye business class-kabiner med 2-3-2 setekonfigurasjon. Flere og flere flyselskaper velger i dag løsninger for business class hvor alle seter har direkte tilgang til midtgangen. Da er ikke engang en 2-2-2 layout spesielt imponerende, men stadig bedre enn 2-3-2.

Kun Boeing 777-200LR

Den nye layouten blir imidlertid bare tilgjengelig på et fåtall av selskapets fly. Det er, i alle fall i første omgang, kun snakk om Being 777-200LR som Emirates har totalt 10 stk. av i sin flåte. Alle flyene vil bli oppgradert med nye kabiner og første flygning finner sted i dag 6. mars fra Dubai til Fort Lauderdale.

Den oppgraderte kabinen vil i motsetning til den gamle være uten First Class. Den nye kabinen vil bli en 2-klassekabin med 36 seter i business class og 264 seter i økonomiklasse. Den midtre bagasjehyllen droppes og i business class, noe som gir bedre romfølelse i kabinen.

Emirates ny økonomiklasse
12 seter i første klasse fjernes for å gjøre plass til 44 ekstra seter i økonomiklasse

Det forventes at Emirates vil være ferdig med oppgraderingen av deres 10 fly i løpet av 2018. Vi håper virkelig at disse ti flyene bare er en start og at Emirates vil oppgradere alle flyene sine med ny layout i business class.

Bedre sete og mini-lounge

Det nye sete kan (selvfølgelig) legges helt flatt og har en pitch på 72 tommer. Vi kjenner disse setene godt fra Emirates andre fly og alt fra underholdningssystem til mulighet for skjerming vil ellers være det samme som er vant til.

Self-service bar
Den nye business class-kabinen vil også ha en self-service-bar slik kjenner fra blant SAS business class

En annen nyhet er en mini-lounge med en self-service bar, ikke ulikt det vi kjenner fra SAS sin business class. Her kan man selv kan forsyne seg med frukt, snacks og drikkevarer underveis på turen.

Foto: Emirates.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *