Club Carlson blir Radisson Rewards

Club Carlson blir Radisson Rewards

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Carlson Rezidor Hotel Group endrer navn til Radisson Hotel Group. I samme vending har selskapet også valgt å døpe om og fornye lojalitetsprogrammet vi kjenner som Club Carlson. Fra og med i dag er det Radisson Rewards som gjelder.

Radisson Rewards logoDet kan være både spennende og direkte nervepirrende når hoteller og flyselskaper annonserer nye og «forbedrede» bonusprogrammer. Med unntak av noen nyheter er det imidlertid her først og fremst snakk om en navneendring. Medlemsnumre og poengsaldo overføres automatisk fra Club Carlson til det nye programmet.

Full oversikt over statusnivåer og fordeler finner du på Radisson Rewards sin nye hjemmeside.

Lettere å oppnå status

Vi har ikke rukket å lese alt med liten skrift enda, men av de endringene som kommer er det både gode og dårlige nyheter. Den gode nyheten er at kvalifiseringskravene for å nå alle statusnivåer senkes i forhold til tidligere.

Club Carlson Radisson Rewards Før Reduksjon
Club Carlson Red Radisson Rewards Club
Club Carlson Silver Radisson Rewards Silver 15 netter /
10 opphold
9 netter /
6 opphold
40%
Club Carlson Gold Radisson Rewards Gold 35 netter /
20 opphold
30 netter /
20 opphold
15%
Club Carlson Concierge Radisson Rewards Platinum 75 netter /
30 opphold
60 netter /
30 opphold
20%

Spesielt det laveste nivået, Silver, har blitt lettere å nå enn tidligere. For Gold og Platinum senkes også kvalifiseringskravet for antall overnattinger, mens kravet for antall opphold fortsatt vil være det samme.

Medlemsnivået ditt i Radisson Rewards vil også bli beregnet ut i fra antall overnattinger i 2017. Det betyr i praksis at hvis du for eksempel hadde 31 overnattinger i 2017 og ikke klarte kravet for Club Carlson Gold, vil du likevel få Gold-status i Radisson Rewards.

De dårlige nyhetene

Dessverre kommer det også noen dårlige nyheter knyttet til poengopptjening med Radisson Rewards. Utgangspunktet for poengopptjening er fortsatt 20 poeng pr. US dollar, slik det også var i Club Carlson. Bonusen man får for Silver- og Goldstatus er imidlertid redusert i forhold til hva den var tidligere.

  • Silver 22 poeng pr. USD (10% i Radisson Rewards mot 15% i Club Carlson)
  • Gold 25 poeng pr. USD (tilsvarer 25% mot 35% i Club Carlson)

Oppsummert kan man si at Radisson Rewards både gir og tar med sitt oppdaterte lojalitetsprogram. Det blir lettere å oppnå høyere status, men prisen man må betale er lavere opptjening for noen av nivåene.

Foto: Radisson Hotel Group

Kommentar

    • Martin Damm Laupstad sier

      Hei! Det er snart halvannet år siden denne endringen, så med mindre du ikke fikk med poengene dine over den gang har du ingenting å bekymre deg for.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *