Radisson Rewards: opphold i år gir status i 2022

Radisson Rewards: opphold i år gir status i 2022

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Radisson Rewards følger etter Hilton Honors og lar medlemmene kvalifisere seg for status i 2022 med opphold som gjennomføres i år.

Radisson Hotels og Radisson Rewards er, som alle andre aktører i reiselivsbransjen, sterkt preget av COVID-19-pandemien. Det markante fallet i internasjonalt reiseliv har rammet hotellene hardt. Hotellkjedenes lojalitetsprogrammer forsto raskt at de måtte gjøre noe for å holde på interessen hos medlemmene sine og var tidlig ute med å forlenge medlemsnivåenes gyldighet til neste år.

Utvidede perioder for medlemsnivåene er utvilsomt godt nytt for kundene, men for hotellkjedene kan det imidlertid skape problemer. Hvis statusen min likevel er sikret ut neste år, hvorfor skal jeg være lojal i denne perioden?

Radisson Rewards logo

Opparbeid status for 2022 i år

Noen hotellkjeder har derfor strukket seg enda lenger. Flere hotellkjeder kan blant friste med ekstra poeng for hver overnatting, mens Hilton Honors for en tid tilbake gikk ut med at alle opphold som gjennomføres i år vil telle mot status i 2022. Nå følger også Radisson Rewards etter. Alle overnattinger hos Radisson Hotels som gjennomføres i år, vil telle mot status i 2022.

Radisson Rewards har fire medlemsnivåer. Du starter på Club som nytt medlem, og kan deretter stige i gradene til Silver, Gold og Platinum, som er det høyeste nivået. Du kvalifiserer deg til høyere medlemsnivåer ved å nå et visst antall opphold eller overnattinger. Du når for eksempel Gold-status etter 20 opphold eller 30 overnattinger.

En fullstendig oversikt over medlemsfordelene finner du på Radisson Rewards sine nettsider.

Vi håper og tror at vi i løpet av neste år i alle fall delvis kan gjenoppta reiseaktiviteten vår. De oppholdene du eventuelt har hatt i år vil dermed gjør de lettere å opprettholde eller oppnå status hos Radisson Rewards i 2021.

Forsidefoto: Radisson Hotel Group

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *