British Airways Executive Club utvider status med 12 måneder!

British Airways Executive Club utvider status med 12 måneder!

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Vi har ventet leeeenge på denne nyheten, men nå er det altså bekreftet. British Airways Executive Club har endelig forlenget statusen for sine medlemmer med 12 måneder. De har også gjort det lettere å re-kvalifisere.

Endelig! Mange av de største lojalitetsprogrammene har for lengst kommet med tiltak ovenfor sine medlemmer for å hjelpe dem gjennom koronakrisen. Enten i form av lavere opptjeningskrav, men etter at man skjønte at pandemien kom til å bli langvarig, stadig oftere også i form av en ren forlengelse. Vi hadde imidlertid nesten gitt opp British Airways da den gode nyheten tikket inn i går ettermiddag. Alle medlemmer av British Airways Executive Club, med opptjeningsperiode som utløper mellom juli 2020 og juni 2021, får forlenget medlemsnivået sitt med 12 måneder.

Du finner alle detaljene rundt statusforlengelsen på British Airways sine nettsider.

British Airways Boeing 787-9 Dreamliner

Lettere å re-kvalifisere

Hos British Airways Executive Club får vi imidlertid både i pose og sekk. Ikke bare får vi forlenget status med 12 måneder, de har også gjort det lettere å re-kvalifisere. Kravene for oppgradering til alle medlemsnivåer er redusert med 25%. Det betyr at du når

  • Bronze ved 225 Tier Points eller 18 kvalifiserende flygninger
  • Silver ved 450 Tier Points eller 37 kvalifiserende flygninger
  • Gold ved 1 125 Tier Points
British Airways Executive Club medlemskort

I tillegg forlenges levetiden på alle Gold Upgrade Vouchers, Companion Vouchers og Travel Together-billetter med seks måneder.

Med dette tiltaket befester British Airways Executive Club sin posisjon som et av våre favorittprogrammer i Oneworld. Vi måtte riktignok vente en stund, men med en redningspakke som denne er det allerede tigitt.

Foto: British Airways

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *