Star Alliance business class til Asia og Afrika fra 13226

Star Alliance - SWISS og Lufthansa business class til Asia og Afrika fra 13226

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Mange begynner nok å klø etter å reise igjen, og nå begynner tilbudene å komme tilbake. I dag har vi funnet noen ekstra gode priser i business class til Asia og Afrika med Star Alliance-selskapene Lufthansa og SWISS.

Med avreise fra Oslo Lufthavn finner vi nå gode priser med Star Alliance-selskapene Lufthansa og SWISS til flere destinasjoner i Asia og Afrika. Tilgjengeligheten ser ut til å være tilnærmet ubegrenset, med reiseperiode fram til april 2021. Her er det altså mulig å sikre på juleferien og neste års vinter- eller påskeferie. Siste frist for å bestille er 30. juni.

Oslo – Bangkok i business class fra 13 226

Thailand er en favoritt blant mange nordmenn og en rute med sterk konkurranse mellom selskapene. Det er også her vi finner de beste prisene denne gangen, med tur/retur-priser fra 13 226 kroner med SWISS. Vi har ellers brukt Google Flights for å finne de beste reisedatoene og Momondo for å finne de beste prisene, men det er små variasjoner i pris og god tilgjengelighet i hele perioden.

DestinasjonViaPris fra
Bangkok (BKK)MUC / ZRH13 210,-
Mumbai (BOM)FRA / ZRH13 374,-
Delhi (DEL)FRA / MUC13 483,-
Singapore (SIN)FRA14 611,-
Johannesburg (JNB)FRA / ZRH14 314,-
Cape Town (CPT)FRA14 211,-
Shanghai (PVG)FRA / MUC / ZRH15 275,-
Nairobi (NBO)FRA / ZRH15 544,-
Hongkong (HKG)FRA / ZRH15 647,-
Kart fra gcmap.com

For destinasjonene som betjenes av både Lufthansa og SWISS kan du som regel kombinere begge selskapene.

Star Alliance business class-priser hos momondo.no
Priser fra momondo.no

Bonuspoeng

Hverken Lufthansa eller SWISS er spesielt rause når de deler ut bonuspoeng for de billigste billettene sine, hverken til sitt eget bonusprogram Miles & More eller til SAS EuroBonus. Langdistansesegmentet gir 100% opptjening på tilbakelagt avstand i luften. Strekningen mellom Oslo og Frankfurt/München gir 750 poeng, mens Oslo – Zurich gir 600 poeng. Flyr du for eksempel Oslo – Singapore med SWISS vil du totalt sitte igjen med 14 000 SAS EuroBonus-poeng.

SAS Eurobonus medlemskort

Hvem er best om bord?

Hverken SWISS eller Lufthansa tilbyr 1-2-1 setekonfigurasjon i business class, noe som blir mer og mer standard hos andre flyselskaper. Er det best mulig komfort og privatliv du er ute etter, tillater vi oss å anbefale SWISS. Her finnes det også enkeltseter hvis du reiser alene, men for enkelte av disse setene har statuskunder i Miles & More fortrinnsrett. Lufthansa har 2-2-2 layout i de fleste av flyene sine, men er du så (u)heldig å få fly Boeing 747-400 er setekonfigurasjonen 2-3-2 på hoveddekket.

Kan jeg reise?

Det er mye som tyder på at reiselivsbransjen er i ferd med å komme seg på beina igjen, men det er fortsatt for tidlig å si når vi kan reise som normalt igjen. Det er derfor større risiko enn normalt forbundet med å bestille utenlandsreiser fram i tid. Mange flyselskap har tatt konsekvensen av dette og tilbyr betingelser for ombooking og avbestilling som er langt mer fleksible enn hva vi er vant til. Du bør likevel sette deg godt inn i hvilke betingelser som gjelder før du trykker på bookingknappen.

God tur!

Takk til InsideFlyer.de som tipset oss om dette tilbudet.

Forsidefoto: Gary Skirrow / Pixabay 

Kommentar

  1. Svein Arne Grønnevik sier

    Som en nybegynner i dette med bonuspoeng, hvordan får en SAS Eurobonus hos Swiss om en bestiller reisen gjennom feks. Momondo?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *