Emirates med seks daglige flyvninger til Australia

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Australia er en svært populær destinasjon for nordmenn. Nå vil Emirates tilby seks daglige avganger fra Dubai til flere byer ”down under” med verdens største kommersielle passasjerfly, Airbus A380.

Fra 1. mars 2016 vil Emirates fly til Melbourne*, Sydney, Brisbane og Perth fra hovedflyplassen i Dubai totalt seks ganger hver eneste dag. Samtlige flyturer vil foregå med Emirates A380, også kjent som verdens største kommersielle passasjerfly.

Det betyr at nordmenn som ønsker seg østover med Emirates kan stoppe i Dubai og fly videre med A380 til Australia eller til en rekke andre destinasjoner i nabokontinentet Asia.

– Å fly med A380 er en av verdens mest effektive og komfortable måter å fly på, og det er hyggelig å kunne tilby enda flere passasjerer muligheten til å finne det ut på egenhånd. I dag flyr vi til 35 destinasjoner med A380, men vi har 75 nye fly i bestilling og vil selvfølgelig utvide dette tilbudet i årene som kommer, sier Norgessjef for Emirates Terje Grue.

Les også: Slik blir Emirates 615-seters Airbus A380.

Emirates har et partnerskap med Australias største flyselskap, Qantas, som betyr at passasjerer som flyr med Emirates enkelt kan fly videre til mindre destinasjoner i landet. Dersom du ankommer australsk jord med Emirates kan du sømløst fly videre til mer enn 50 destinasjoner i Australia og New Zealand med Qantas.

2 000 underholdningskanaler

Om bord på Emirates A380 kan passasjerer velge blant mer enn 2 000 underholdningskanaler av filmer, tv-serier, musikk og spill på det prisbelønnede underholdningssystemet ice. I tillegg har samtlige passasjerer muligheten til å koble seg på det trådløse nettverket med telefon og PC-er.

Les også: Emirates best på underholdning for 11. året på rad.

København blir første skandinaviske by som får en fast A380-rute, når Kastrup 1.  desember oppgraderer flyet som går mellom København og Dubai.

First Class fra Oslo

Da Emirates inntok Oslo Lufthavn Gardermoen for snart ett år siden bragte selskapet med seg et forholdsvis nytt konsept for norske reisende –First Class. Ønsker du å fly ekstra komfortabelt kan du velge Business Class eller First Class helt fra Oslo. Begge kabinene inkluderer ‘Chauffeur Drive Service’ som innebærer at passasjerene blir hentet hjemme i en luksusbil med privatsjåfør, som kjører både til og fra flyplassen.

Reiselystne nordmenn som ønsker å utforske Australia kan med fly med Emirates via Dubai og i tillegg til det prisbelønnede underholdningssystemet få 30 kg bagasje inkludert i billettprisen.

*De to daglige avgangene fra Dubai til Melbourne mellomlander i Singapore.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *