Test: Thon Hotel Vika Atrium

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Thon Hotel Vika Atrium ligger sentralt, men likevel rolig vis a vis Aker Brygge i Oslos finansdistrikt. Hotell passer utmerket for konferansegjester og forretningsreisende som ønsker alle fasiliteter. Hotellet som er et av de siste og friske tilskuddene til Thon gruppen, har 102 gjesterom, og et stort utvalg av oppgraderte rom med relativt god standard. Hotellet har også store Business rom som har egen møteromsalkove, kaffemaskin og skjerm for presentasjoner.
I samme bygning finner du også et stort og meget moderne konferansesenter.

Resepsjonen ligger ved inngangen til konferansesenteret. Den er lys og moderne. Her blir du godt tatt i mot av et smilende personalet som raskt sjekker deg inn. I tilknytning til resepsjonen finnes det et salongområde med utsikt ut mot baksiden av Aker Brygge.

Resepsjonsområdet
Resepsjonsområdet

 

Korridorene er av det fargerike slaget. Hvilken etasje du er i lyser stort og informativt opp.

Korridor
Korridor

 

Rommet som ble besøkt var et Standard Room Queen, som via firmaavtale kostet 1090,- kroner. Gulvet er belagt med parkett mens veggene er malt med to ulike farger, atmosfæren oppleves som lun og det er enkelt å føle seg bekvem her. Rommets størrelse er helt grei for et par netter og er utstyrt med en dobbeltseng. Sengen var god å ligge i, foruten dyner, var den utstyrt med fire puter. Kvaliteten på sengetøyet er middels bra.
Stikk kontakter og leselys befinner seg like over nattbordene.

God dobbelseng
God dobbeltseng

 

Rommet har helfigurs speil og du finner et arbeidsbord med god belysning. Også en god stol er det funnet plass til, men det var en smule trangt der hvor denne var plassert. Et stort Smart TV med internett tilgang er montert på veggen. Hotellet tilbyr gratis trådløst internett. Et lite skap og plass for en middels koffert befant seg ved inngangsdøren.

Skrivebord og smart TV på veggen.
Skrivebord og smart TV på veggen.

 

Minibaren har et begrenset utvalg, men i norsk målestokk må en nok si seg fornøyd. Her er imidlertid god plass igjen i kjøleskapet til å medbringe egne forsyninger.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Musikkanlegg er noe som er begynt å komme på stadig flere hoteller, og var også å finne her. Dette er et kjærkomment tilskudd og du kan enkelt koble deg opp tråløst via Bluetooth og høre din egen musikk på utstyr som gir god lyd.

Bose musikkanlegg
Bose musikkanlegg

 

Badets størrelse gir deg tilstrekkelig plass, men ikke mer. Det er imidlertid moderne med flotte fliser, speil med integrert belysning. Dusjen har regndusj og er inn glasset og tidsriktige fliser er benyttet. Skikkelig flott er det. Utvalg av såper er dårlig, kun fra dispensere. Men kvaliteten på såpene var egentlig ikke dårlig. Håndklærne holder middels kvalitet.

Bad
Bad med dobbel servant

 

Dusj
Dusj/regndusj

 

Restauranten serverer en stor og velsmakende frokost i flotte lokaler som er fargerikt møblert. Det tilbys også et utvalg av økologiske og hjemmelagde produkter, og omeletter lagd à la minute etter dine egne ønsker. Rikholdig utvalg av pålegg er delikat presentert på moderne innretninger.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Hotellet har også et stort og inspirerende treningsrom som gjestene fritt kan benytte.
Her finner du et stort utvalg av kondisjonsapparater, frivekter og styrkeapparater.

Som nevnt innledningsvis finnes det et stort konferansesenter i tilknytning til hotellet og mange av gjestene er nok deltakere på ulike arrangementer her. Men plasseringen tett opp til Aker Brygge er gunstig for de som ønsker rimelig og bekvem overnatting enten de er på forretningsmøte i området eller bare ønsker å bo nært opp til alle restaurant tilbudene området byr på.

 

 

 

 

 

 

 

Oversikt

Fordeler

- Nytt hotell
- Pene rom
- Regndusj
- Sentral i forhold til Aker Brygge

Ulemper

- Litt mye farger i korridorene
- Trafikkert vei på framsiden gjør det litt tungvint å komme over mot Aker Brygge

KOMFORT/ROM

FASILITETER

SERVICE

VALUTA FOR PENGENE

Overall Rating

Konklusjon

Hotellet er nytt og eiendommen fremstår derfor moderne og innbydende. Lokasjonen er sentral dersom du vil bo nært Aker Brygge.
Rommene er i minste laget men for noen få netter er dette et helt greit valg.

3.5

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *