Emirates første flyselskap med synstolkning på filmer

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

En pressemelding fra Emirates kunngjør gode nyheter for passasjerer med nedsatt syn.

Emirates er nå det første flyselskapet som introduserer synstolking (Audio Description) på filmer for passasjerer med nedsatt syn. Emirates setter dermed en ny standard i flyindustrien. Tjenesten blir inkludert i underholdningssystemet om bord på Emirates’ fly, ice Digital Widescreen.

Emirates’ ice (information, communication og entertainment) ble nylig kåret til ‘Worlds Best Airline Inflight Entertainment’ av SKYTRAX World Airline Awards. En kåring de nå har vunnet for tiende året på rad. Gjennom ice kan passasjerer nå få synstolking på 16 Walt Disney Studios Motion Pictures-filmer inkludert Frost, Saving Mr. Banks, Cars 2, Monsters University, Marvel’s The Avengers, Toy Story 3 og alle Pirates of the Caribbean-filmene. Synstolking (Audio Description) blir mer og mer vanlig for filmer og tv-programmer. Tjenesten består av et opptak der en fortellerstemme forklarer scenene når det er pauser i dialogen, samtidig vil avspillingen av filmen gå som normalt.

I 2007 var Emirates det første flyselskapet som, i samarbeid med Walt Disney Studios, tilbød teksting (Closed Captions) for hørselshemmede. I tillegg til teksting av skuespillernes dialog inkluderer de referanser til lydeffekter som blir brukt i filmene. I august i år vil ice innholde over 50 filmer med Closed Captions.

– Vi fokuserer ikke bare på et bredt og godt utvalg i vårt underholdningssystem, men også på relevant innhold. Å gjøre underholdningen tilgjengelig for alle våre kunder er veldig viktig for oss, og dette er motivasjonen for å introdusere filmer som kan ses av passasjerer som har problemer med synet. For oss er det viktig å kunne levere en god kundeopplevelse, noe vi mener vi oppnår med vår innovasjon. I fremtiden ønsker vi å kunne tilby et enda bredere tilbud av filmer med synstolking for våre passasjerer, sier Patrick Brannelly, Vice President Corporate Communications Product, Publishing, Digital & Events i Emirates.

Emirates’ ice Digital Widescreen tilbyr over 1800 kanaler med underholdning, inkludert over 400 filmer fra hele verden, hundrevis av timer med TV og tusenvis av timer med musikk. Om bord på Emirates Airbus A380 og Boeing 777 kan passasjerene nå se på skjermer med HD-oppløsning, 27 tommer på First Class, 20 tommer på Business Class og 12,1 tommer på Economy Class.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *