Emirates vurderer å innføre gebyr på flere tjenester

gebyr

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Emirates Airlines som innførte et gebyr på forhåndsreservasjon av seter tidligere denne måneden, vurderer å innføre gebyr også på andre tjenester.

Verdens største flyselskap målt etter internasjonal trafikk, innførte tidligere denne måneden betaling ved forhåndsreservasjon av seter i økonomiklasse. Dette gjelder for reisende med «saver» billett.

«Vi ser på dette som verdifullt forslag snarere enn en straff,» «Vi vurderer en rekke tiltak som kan være innbringende, og enda viktigere tilføre verdi til hva forbrukeren er villig til å betale. Hvis det er harmoni, nirvana, så bingo. «

Tim Clark, President & CEO, Emirates

Premium Economy

Emirates vurderer også innføring av en Premium-Economy kabin, som et supplement til selskapets Business-klasse. På grunn av den vedvarende lave oljeprisen, har flere av selskapets kunder fått redusert sine  reisebudsjetter.

En styrking av USD har gjort det til et «tøft» første halvår i selskapets regnskapsår, sier Clark. Kabinfaktoren som måler hvor stor prosentandel av sitteplassene som er solgt, er forventet å bli i «midten av 70-tallet til lav 80» .

Kilde: Bloomberg News

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *