Emirates introduserer A380 til Christchurch

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Med innføringen av flyselskapets flaggskip A380 til Christchurch, flyr Emirates fem ganger daglig mellom Dubai og New Zealand fra 30. oktober.

Emirates blir det første selskapet som tilbyr ruteflyvning med A380 til og fra Christchurch med oppgraderingen fra den nåværende daglige Boeing 777-300ERs. Samtidig fjernes mellomlandingen i Bangkok, slik at passasjerene kan reise mellom Christchurch og Dubai med kun ett stopp i Sydney.

Lanseringen av A380 til Christchurch sammenfaller med introduksjonen av A380 på Emirates’ daglige non-stop rute mellom Dubai og Auckland. Emirates har allerede tre andre daglige A380-ruter mellom Auckland og Dubai og videre via Australia (Sydney, Melbourne eller Brisbane).

Gode forbindelser
Utgående EK412 forlater Dubai klokken 10:15 med gode forbindelser med sørgående ruter fra europeiske destinasjoner som Amsterdam, Barcelona, London, Manchester og mange flere av de 38 Emirates-destinasjonene i Europa. Sydney er eneste mellomlanding før ankomst Christchurch, noe som reduserer reisetiden til Dubai og Europa med om lag to timer i hver retning. For øvrig vil Auckland-ruten via Sydney gi gode muligheten for reisende som vil utforske Sørøst-Asia via den populære huben Bangkok.

Frodig inngangsport
Også kjent som Garden City, er Christchurch den viktigste inngangsporten til Sørøya. Den pittoreske Avon-elven renner tvers igjennom byen som har mer enn 380.000 innbyggere. Elvebredden har sykkelveier, og store grøntarealer i Hagley Park og Christchurch Botanic Gardens. Andre turistattraksjoner inkluderer International Antarctic Centre, Christchurch Art Gallery og startpunktet for flotte turer på Trans Alpine-toget.

Emirates er det eneste flyselskapet som tilbyr A380 til og fra New Zealand året rundt. Alle New Zealand-rutene vil fortsette å tilby tre klasser – First, Business og Economy Class, inkludert bagasje (opp til 35 kg i Economy, 40 kg i Business og 50 kg i First Class).

Luksus om bord
Det som kjennetegner A380 er den flotte barloungen på det øver dekket i flyet. Her kan passasjerene fra First og Business Class nyte en drink og slappe av i hyggelige omgivelser med andre passasjerer. Emirates er også alene om å kunne tilby passasjerene på First Class muligheten til å ta en forfriskende dusj i SPAet før landing.

 

Kilde: Pressemelding fra Emirates

Kommentar

  1. Ursa sier

    Wow enda en A380 dit? Vi satt på Auckland flyplass og venta på flyet vårt. Vi trodde rett og slett det var en bug i systemet hos flightradar, siden det kom 3 stk A380 innen 5 minutter av hverandre fra Emirates. Husker ikke hvor de kom fra, men det stemte. Voldsverk de luxe!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *