La Compagnie flytter rute fra London til Paris

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Flyselskapet La Compagnie, som liker å kalle seg for «The boutique airline», flyr kun 2 ruter. Det er mellom Paris og London til New York. Nå har de bestemt seg for å legge ned ruten fra London Luton til Newark flyplassen i New York og de skylder på Brexit som årsaken til det.

Flyselskapets fly består av bare 74 seter over 19 rader og det er kun en klasse ombord. Business Class. Men fra 25. september er det altså slutt. I alle fall på ruten ut av London. Nå er det vel et to-sifret antall avganger mellom London og New York hver dag fordelt på ganske så mange selskaper, så konkurransen her er nok temmelig stor. Men at man allerede nå skylder på Brexit, synes kanskje å være å ta sorgene en smule på forhånd. Spesielt når selskapet rapporterer om et gjennomsnittlig belegg på 77% gjennom sommermånedene.

Til gjengjeld vil man flytte den maskinen som blir ledig over til ruten mellom Paris og New York slik at man da vil tilby 2 daglige avganger hver vei på denne ruten i stedet. Den andre daglige avgangen er annonsert å starte opp i starten av oktober.

Kunder som har bestilt billett på London – New York ruten etter 25. september blir tilbudt enten full refusjon eller en billett på ruten mellom Paris og New York. Flybilletten på denne ruten har startet på ca 700 GBP for en tur/retur billett. Så prisen har det ikke vært noe å si på sammenlignet med konkurrentene på ruten.

Her er noen bilder fra kabinen og setene til La Compagnie:

LA Compagnie_CABINE_LD_0

La Compagnie cabine_ld

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *