Emirates med ny vårkampanje mot Østen

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

1. mars startet Emirates’ store vårsalg mot destinasjoner i Østen. I løpet av de neste to ukene kan du få ekstra gode tilbud på langturer dersom du har tenkt til å reise mellom 8. mars og 10. desember i år.

De spesielt hyggelige prisene gjelder for reiser til henholdsvis Dubai, Bangkok, Maldivene, Kuala Lumpur og Cebu.

– Nordmenn liker å planlegge feriene sine, og derfor er det ekstra hyggelig at passasjerer kan benytte seg av denne kampanjen selv om de nødvendigvis ikke har mulighet til å reise før sent på året. Ingenting motiverer mer enn å vite at du har en eksotisk reise i vente når kulda setter inn mot høsten, forteller norgessjef i Emirates, Terje Grue.

Flyselskapet fra De Forente Arabiske Emirater lar deg reise direkte fra Oslo til Dubai for den nette summen av 3.695 tur-retur. I tillegg tilbyr de lengre reiser med kun én mellomlanding i Dubai til feriefavorittene Bangkok, Maldivene, Kuala Lumpur og Cebu.

 

To ferier på én reise

– Det vi ser mer og mer av er at nordmenn utnytter knutepunktet vårt i Dubai til å gi dem to ferier i ett. Du kan enkelt bli noen dager ekstra i Dubai enten på utreisen eller hjemreisen fra en annen destinasjon lenger unna, uten at det blir tillegg i billettprisen. Da kan du for eksempel reise fra Oslo i Dubai og oppleve storbygalskapen fra sitt mest sjarmerende, før du noen dager senere lander på Maldivene og kan unne deg late dager på stranda, tipser Grue.

 

Emirates’ unge flyflåte består av 234 fly, og de har stadig nyere modeller i bestilling som utfaser de eldre flyene. Flyene, med en gjennomsnittsalder på 75 måneder, kan tilby det siste innen komfort og underholdning, inkludert gourmetmåltider og over 2.200 underholdningskanaler fra selskapets prisvinnende underholdningssystem ice.

 

Under ser du samtlige kampanjepriser som gjelder fra perioden 1. mars til 15. mars 2016, med priser for Economy Class og Business Class.

 

Destinasjon Economy Class (tur-retur) Business Class (tur-retur)
Dubai 3.695 kr 17.850 kr
Bangkok 4.650 kr 16.530 kr
Maldivene 6.600 kr 20.580 kr
Kuala Lumpur 5.120 kr 18.490 kr
Cebu 6.470 kr 22.350 kr

 

For mer informasjon om Emirates, inkludert hvordan booke flyreiser og en komplett liste over tilbud og betingelser, besøk www.emirates.com

 

Kilde og bilde: Emirates

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *