Singapore Airlines første A350 overlevert

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Singapore Airlines fikk i dag sin sin første A350 overlevert i Toulouse. Flyet er det første i rekken av 67 fly som selskapet har bestilt av typen A350-900 fra Airbus. Med avansert teknologi og overlegen drifts-effektivitet vil de nye flyene åpne for nye destinasjoner og en forbedret reiseopplevelse.

Overrekkelsen av det første flyet ble markert med en seremoni i Toulouse hvor både Singapore Airlines CEO Mr Goh Choon Phong, Airbus sin konserndirektør Mr Didier Evrard og Rolls Roys sin president Mr Eric Schulz var til stede.

– Med de nye A350 i flyflåten befester Singapore Airlines sin målsetting om å ha en ung og moderne flyflåte, sa Singapore Airlines CEO Mr. Goh Choon Phong under seremonien.

Flytypen er en viktig nøkkelfaktor for videre vekst og utvikling av Singapore Airlines. – Flytypens drifts-effektivitet gir oss muligheten til å kunne tilby våre kunder enda flere non-stop destinasjoner i fremtiden, og øke vår konkurransekraft ytterligere, fortsatte Mr. Phong.

I tillegg til det aller nyeste innen teknologi vil Singapore Airlines kunder kunne nyte det nyeste innen “in-flight” kabin produkter ombord på den nye A350-900. Dette inkluderer flyselskapets egne prisvinnende seter, større vinduer, lys som gir mindre jetlag og et forbedret underholdningssystem.

Relansering av verdens lengste flyrute med A350-900ULR

Fra 2018 vil en langtrekkende variant av A350, kalt A350-900ULR komme inn i Singapore Airlines flyflåte. Flyene vil bli brukt på relanseringen av verdens lengste non-stop flyvning mellom Singapore og New York samt til Los Angeles og en tredje destinasjon i USA.

Fakta nye A350-900 

Singapore Airlines nye A350 fly vil bestå av 253 seter fordelt på tre klasser, med 42 seter i business klasse, 24 seter i premium economy og 187 seter i økonomi klasse.

Det første flyet av typen A350-900 vil starte med å gå i rute i Asia før det settes inn på langdistanseflyvninger til Amsterdam. Detaljert informasjon om hvilke flyvninger flyene vil betjene vil bli offentliggjort fortløpende.

 

Kilde og bilde: Singapore Airlines og Airbus

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *