Emirates øker kapasiteten i sommer for å møte høy etterspørsel

Emirates - Dubai

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Emirates gjenopptar flere av rutene sine, og utvider kapasiteten på tvers av nettverket sitt for å møte høy etterspørsel fra feriereisende nå i sommer.

Flyselskapet har gradvis og på sikkert vis gjenopptatt nettverket sitt igjen, og optimaliserer nå tilstedeværelsen i nøkkelmarkeder for å fly både feriereisende, forretningsreisende og reisende som skal besøke venner og familie. I dag flyr Emirates til 115 globale kommersielle destinasjoner, og mot slutten av juli vil flyselskapet betjene nær 90 prosent av nettverket de fløy før pandemien. Det betyr 880 ukentlige flyvninger fordelt på 124 byer.

Emirates vil ta opp igjen flyvningene til syv byer i juli, inkludert:

  • Venezia fra 1. juli
  • Phuket, Nice, Orlando og Mexico City fra 2. juli
  • Lyon fra 9. juli og Malta fra 14. juli.

Flyselskapet lanserer også flyvninger til Floridas nest største by, og en av verdens mest populære feriedestinasjoner, Miami, fra 22. juli.

Flere flyvninger til populære destinasjoner

Flyselskapet vil også øke kapasiteten og utvide tidstabellen på flere flyvninger i sommer i både Europa, Afrika og Nord Amerika. Dette gjør det enklere og gir flere valgmuligheter for reisende når de skal planlegge ferien.

Emirates vil også ta i bruk sine A380 i større grad fra 15 byer og med 129 ukentlige flyvninger. Å fly A380 er noe mange ønsker å oppleve, med Emirates sine signatur-produkter om bord, god plass, en stille fly-opplevelse og høy komfort. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *