Fly til Italia med stil – Singapore Airlines åpner rute til Roma

Singapore Airlines Boeing 777-300ER

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Ruten lanseres 16. juli, og det blir tre ukentlige avganger fra København til Roma. Det er første gang Singapore Airlines tilbyr en rute i Europa.

Noe som også gir nordmenn en mulighet til å oppleve det prisbelønte selskapets service og komfort på en europeisk rute. Det blir avgang torsdag, fredag og søndag – med retur fredag, lørdag eller mandag. Pris fra nkr. 1 899,- t/r København-Roma – inkludert 25 kilo bagasje. I tillegg kommer tilslutningen fra Oslo.

Reisende til Roma kan se frem til en flytur med Singapore Airlines store og romslige Airbus A350. Et av verdens mest moderne og miljøvennlige fly. A350 har tre separate kabiner; 42 «flatbeds» i Business, 24 seter i komfortable Premium Economy og 187 romslige seter i Economy. -Vi er meget fornøyde med å kunne tilby norske og skandinaviske kunder en rute til Roma.  Alle våre priser inkluderer bagasje, forfriskninger og gratis underholdning, sier Erwin Widjaja, daglig leder i Singapore Airlines Norden.

Priser fra Oslo – Roma t/r (via København) – inkludert bagasje, forfriskninger etc.

  • Economy: fra 1 899 NOK – inkl. 25 kg bagasje per person
  • Premium Economy: fra 2 799 NOK- inkl. 35 kg bagasje per person
  • Business: fra 5 299 NOK- inkl. 40 kg bagasje per person

Sikkerhet om bord på topp

Alle Singapore Airlines fly bruker såkalte HEPA (High Efficiency Particulate Air) filtre, som fjerner mer enn 99,9% av de luftbårne partiklene, inkludert luftbårne virus og bakterier. Luften renses og erstattes hvert annet til tredje minutt. Alle fly gjennomgår også en meget nøye rengjørings- og desinfiseringsprosess før avgang. Desinfiseringen utføres i samsvar med myndighetenes krav. Alle overflater og områder som vinduer, bord, kontroller, skjermer, toaletter, hattehyller og skap tørkes av med et godkjent sterkt desinfeksjonsmiddel. Alle hodesett, putevar, sengetøy, tepper, etc. erstattes og/eller vaskes etter hver flytur. I tillegg minimeres menneskelig kontakt med digitalisering av boardingkort, reisedokumenter, menykort og lesemateriell.

For KrisFlyer-medlemmer kan bonuspoeng opptjenes og innløses på flyturen. Det samme gjelder for alle medlemmer av Star Alliance.

København – Roma flytider

Flight noEffectiveDayDep AirportDep timeArrv AirportArrv Time
SQ  035216-Jul-212.5.7.CPH8:15FCO10:35
SQ  035117-Jul-211.3.6.FCO8:35CPH11:00

*alle tider er lokale

Kommentar

  1. Sebastian Roxman sier

    Første rute i Europa? SQ har i flere år fløyet MUC-MAN, før den ble gjort om til MAN-IAH. Før covid fløy de også daglig ARN-DME 😉

  2. Bent sier

    Singapore Airlines har hatt mange fifth freedom-flighter i «gamle dager». Bl.a. København-Zürich, som jeg selv fløy på nittitallet. Stockholm-Moskva eksisterte også frem til pandemien kom.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *