Emirates: Oslo – India med kun ett stopp

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Emirates åpner nok en rute til Kolkata (tidligere Calcutta), og introduserer muligheten til å fly First Class til den indiske storbyen. Fra 29. mars vil Emirates ha 13 ukentlige avganger til Kolkata, som gir deg muligheten til å fly fra Oslo til India med kun et stopp i Dubai.

– Emirates åpnet ruter til Kolkata i 2006, som da var den syvende byen i India hvor vi reiste til. Siden den gang har vi fraktet mer enn 1,6 millioner mennesker og over 55.000 tonn varer til byen. Vi er henrykte over å kunne tilby enda en rute til Kolkata, som ikke bare vil bety større valgfrihet for flere kunder, men også introdusere First Class for dem som skulle ønske det, sier Terje Grue, norgessjef for Emirates.

Etter at flyselskapet Emirates etablerte seg i Norge i høst, har nordmenn for første gang fått muligheten til å fly First Class allerede fra Oslo. Nå er selskapet også det første til å tilby First Class til den indiske byen Kolkata.

Stadig flere nordmenn reiser østover via flyplassen i Dubai, og beliggenheten til det arabiske knutepunktet gjør at mange ser på stoppet som mer attraktivt enn nærliggende flyplasser som London, Amsterdam og Frankfurt.

Kolkata er hovedstaden i delstaten Vest-Bengal og ligger øst for elven Hooghly River. Byen har hele 4,5 millioner innbyggere og er kjent for sin litterære og kulturelle arv, og var tidligere hovedstaden i India.

Norske reisende kan komme seg til byen ved å fly Emirates fra Oslo med mellomlanding i Dubai.

Kolkata

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *