Virgin åpner sitt første hotell

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Sist uke åpnet Virgin sitt første hotell i kjeden Virgin Hotels. Med dette føyes enda en bransje til Virgin-gruppens aktiviteter som allerede omfatter mobiltelefoni, radiostasjoner, vinproduksjon og flyselskaper. Første hotell ligger i Chicago.

Virgin påstår selv at de vil gjøre livet lettere for den reisende, og ikke minst fjerne alle de irriterende gebyrene som preger bransjen, da spesielt wifi, room-service og minibar.

I deres første reklamevideo kaller de konkurrentene for «Unbrilliant» og deres eget konsept for «Brilliant». Troen på eget produkt og ambisjoner er ihvertfall til stede. Det er enda uklart om det vil komme et organisert program for lojalitet, eller muligheten for opptjening av bonuspoeng.

[ot-video type=»youtube» url=»https://www.youtube.com/watch?v=Qk-iGjyTTSU»]

Virgin har, i følge eget utsagn, designet en helt ny type rom som skal være bedre tilpasset enn normale rom. Sengen skal være spesialdesignet, makeup-bord til kvinnelige gjester og bedre tilgang til stikkontakter.

Hotellet i Chicago ligger i området The Loop i en bygning som tidligere tilhørte Dearborn Bang. Bygningen er på 26 etasjer og har 250 rom.

Skærmbillede-2015-01-18-kl.-10.54.56

Rommet
Rommene på Virgin Hotels skal være utstyrt med en skillevegg som skal gi mer privatliv om man bor to personer sammen. Her kan du se bilder fra et standard-rom i Chicago.

Skærmbillede-2015-01-18-kl.-10.45.54

Skærmbillede-2015-01-18-kl.-10.46.22

Skærmbillede-2015-01-18-kl.-10.46.37

Skærmbillede-2015-01-18-kl.-10.46.08

Ny teknologi
Hotellet tilbyr en gratis app som skal integrere oppholdet langt mer enn vi har sett hittil. Blant annet skal det være mulig å kontrollere temperaturen på rommet direkte fra mobilen din, eller ringe concierge og room-service.

Ingen gebyrer
Virgin Hotels vil forsøke å gå i motsatt retning av flyselskapene og andre hoteller. Her vil det ikke være gebyrer for wifi, room-service og minibar. I følge deres hjemmeside vil minibaren ha priser som tilsvarer kioskene i Chicago og det vil ikke være ekstra gebyrer for hverken wifi eller room-service. For oss som forbrukere høres jo dette meget bra ut, så fremt prisen på rommet ikke er tilsvarende dyrere.

Prisene på Virgin Hotel i Chicago ligger akkurat nå på mellom $220 og $400 pr natt, avhengig av reiseperiode.

Gratis cocktail hour
Hver dag mellom kl 18 og 19 inviterer hotellet alle gjester til en såkalt «Social Hour» hvor de oppfordrer alle til å møte opp i «The Common Club» for å møte andre gjester. Hotellet byr her på gratis cocktails. En ide som tydeligvis er inspirert av Kimpton hotellenes wine hour, hvor man kan møte hotellets managment og få et glass vin.

The Commons Club
Området med resturant, bar og bibliotek blir kaldt «The Commons Club». Her er det meningen at man skal få følelsen av å være i en Club Lounge, men stedet er åpent for alle. Hvordan de har tenkt å oppnå denne spenningen kan man jo lure litt på, men tøft er det uansett.

Flere hoteller på vei
Virgin Hotels har flere hoteller på vei. Bl.a. i New York og Nashville i 2016. Etter det har hotellkjeden også planlagt hoteller i Boston, Dallas, Los Angeles, Miami, San Francisco, Washington DC og London.

Artikkelen er opprinnelig skrevet av Flemming Poulsen for www.bonusfeber.dk

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *