Emirates planlegger Premium Economy i 2020

Emirates Premium Economy

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

I en podcast forteller Emirates toppsjef Tim Clark at Emirates vil introdusere en premium economy-kabin i en rekke nye Airbus A380.

Mange flyselskaper, spesielt i Europa, har hatt stor suksess med premium economy de siste årene. Premium economy-produktet har typisk bedre plass, bedre servering og gir mer poengopptjening, uten å konkurrere med business class.

I en podcast avslører Tim Clark at Emirates vil introdusere premium economy i 2020, i forbindelse med leveringen av en rekke nye Airbus A380.

– Vi vil begynne med de siste flyene vi har bestilt som er av typen Airbus A380. De første seks flyene med premium economy installert vil komme i 2020. Det vil være en Emirates Premium Economy, så den det vil være noe spesielt.

Fire klasser om bord

Det kan bety at vi får A380 fra Emirates med fire klasser om bord: First, Business, Premium Econnomy og Economy. Mange av Emirates sine fly har i dag tre klasser, mens noen fly bare har to – business og economy. Det gjelder blant annet den daglige avgangen fra Københan til Dubai, som går med en A380 med plass til 615 passasjerer.

Det er ikke sluppet noen detaljer om deres nye produkt enda, men det er lov å ha høye forhåpninger. Emirates har hatt problemer med å fylle opp business class på ruten fra København og har derfor satt inn en A380 med ekstra mange seter i økonomiklassse. Vi får håpe at selskapets nye premium economy-produkt fyller et hull i markedet på ruten fra København.

I januar bestilte Emirates 20 nye A380 med en opsjon på ytterligere 16 fly. Denne ordren har vært utslagsgivende for at Airbus ville videreføre produksjonen av det store A380-flyet. De siste årene har Airbus knapt hatt nye ordre på denne flytypen.

Emirates er Airbus sin største kunde av A380 og har i dag allerede mer enn 100 fly i drift.

Du kan lese flere saker om Emirates i vårt nyhetsarkiv.

Foto: Emirates

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *