Emirates skal ansette over 11 000 i år

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Emirates planlegger å ansette over 11 000 personer i løpet av året, som en del av en planlagt vekst og økt tilstedeværelse over hele verden. Karriereportalen til verdens største flyselskap besøkes av over én million i måneden.

Flyselskapet som i høst åpnet ruter fra Gardermoen har allerede over 75 000 ansatte over hele verden. Nå går de offensivt ut og sier at hele 11 000 nye personer skal ansettes i løpet av kalenderåret 2015. Rundt halvparten skal være kabinansatte.19622_Hi---res_JPEG_ny

Veksten har sammenheng med at selskapet vil motta mer enn 20 nye fly i år, og de søker derfor talenter innen områder som flyoperasjoner, ingeniører, flyplassansatte i tillegg til administrative stillinger.

− Dyktige kandidater som tar kontakt med oss kan forvente seg et internasjonalt og flerkulturelt arbeidsmiljø med gode vekstmuligheter, i et selskap som stadig utvikler seg. Merkevaren, vår økonomiske trygghet og vekst gjør Emirates til en attraktiv arbeidsgiver over hele verden. Det er noe av grunnen til at vi hver måned mottar tusenvis av søknader fra personer over hele verden som vil bli en del av vår spennende stab, uttaler norgessjef for Emirates Terje Grue.

Nesten en halv million søknader i fjor

I løpet av fjoråret mottok flyselskapet 483 944 søknader på over 2 000 utlyste stillinger. Personer fra mer enn 227 land søkte på jobb hos Emirates i 2014.

Emirates har per i dag 38 nordmenn fordelt utover kabinpersonell, piloter og administrasjonen. Hvis du er interessert i å jobbe for Emirates kan du besøke karriereportalen på www.emirates.com/careers.

EK-employees

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *