Emirates SkyCargo: Biltransport på First Class

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Hva har en Ferrari 250 GTO (‘62), Ferrari 250 GT Competizione Berlinetta Sport Speciale (‘55) og sjelden Ferrari 275 GTB Competizione (‘65) til felles? De flyr på første klasse.

Gulf Concours inviterte nylig til en drøm av en bilutstilling for inviterte i Dubai. En samling av sjeldne, klassiske Ferrarier sto på den lange lista med trekkplastre for utstillingen, som også inkluderte moderne superbiler.

emirates-skycargo-transports-classic-ferraris-for-gulf-concours

Flyfraktet til Dubai

«Verditransport» er knapt nok dekkende for en 1962 Ferrari 250 GTO som alene har et verdianslag på over 40 millioner dollar. Bilen har en suksessrik løpshistorie (27 løp og 17 pallplasseringer), og var også en av de få bilene som ble benyttet av Scuderia Ferrari for testing før de ble solgt til private.

Som sponsor av arrangementet var det Emirates Skycargo sto for biltransporten. Selskapet har startet en ukentlig Cargo-rute fra Oslo, men deres nye Skywheels-tilbud for biltransport tar også i bruk kapasiteten på ruteflyene, som daglig blant annet har direkteavganger mellom Dubai og Oslo. Men når sant skal sies er det fremdeles laks som dominerer i lasterommet hos Emirates.

Gjennom det nye tilbudet gir Emirates SkyCargo kundene en komplett transportløsning for klassiske biler, luksusbiler og sportsbiler over hele rutenettverket.

SkyWheels – SkyCargo
Kunder som ønsker å få bilen transportert kan velge mellom Emirates SkyWheels Premium og Emirates SkyWheels Advanced.

Det skreddersydde Premium-produktet dekker dør-til-dør transport av kjøretøyet fra utvalgte opprinnelse og destinasjoner. Det inkluderer henting av bilen på avreisestedet og levering på destinasjonen, i tillegg til administrasjon av eksport- og importbehandling i tollen. Ekstra vei- og transportforsikring er også tilgjengelig under Premium alternativet.

emirates-skycargo-launches-skywheels

Emirates SkyWheels Advanced vil tilby sømløs transport fra flyplass til flyplass. Emirates SkyCargo tilbyr komplett tur/retur-håndtering av kjøretøy under både Premium og avanserte produkter.

I tillegg til state-of-the-art-lasteterminaler i Dubai med dedikert lagringsplass for biler, har Emirates SkyCargo en moderne flåte på over 245 widebody fly, blant dem 15 fraktfly; 13 Boeing 777Fs og to B747-400ERFs.

Kilde: Emirates

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *