Austrian Cyber Monday: 15% rabatt på langrute flyvninger

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Enda noen timer igjen av Black Friday, og neste store «handledag» er den såkalte Cyber Monday. Austrian Airlines har følgende spesialtilbud tilbud deg som reisende.

• Tilbudet gjelder for online bestillinger fra i dag, fredag, til og med mandag
• 15% rabatt på Economy Class fly fra Europa til USA, Canada og Asia (og vice versa)
• Reiseperiode: 25 november 2016 til 31 mars 2017
• Kupongkode: CYBER16

Cyber Monday

Austrian Airlines deltar i den såkalte Cyber Monday og lanserer en online salgskampanje allerede i dag. Som kunde booker du online på selskapets hjemmesider  www.austrian.com opp til og med mandag 28. november vil 2016. Ved å benytte kupongkoden «CYBER16» vi du få 15% rabatt på AustrianEconomy Class fly fra Europa til USA, Canada og Asia (og vice versa).

Rabatten gjelder for flyvninger mellom 25. november 2016 og 31. mars 2017. Dette innebærer at rabatten gjelder også for feeder fly til Wien eller flyforbindelser ex Wien, som bestilles sammen med langrute turen
Cyber mandag er allerede etablert i USA,  og har nå et bredt spekter av rabatter og spesialtilbud er gjort tilgjengelig på nettet på den første mandagen etter Thanksgiving.

Austrian Airlines er medlem av Star Alliance. Som medlem av SAS Eurobonus opptjener du poeng ved flyvninger på Austrian.

Austrian har nylig kunngjort flere nye ruter. Seychellene og Los Angeles.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *