Austrian Airlines åpner rute til Seychellene

Austrian Airlines Boeing 767

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Austrian Airlines vil starte en ukentlig rute til Seychellene i vinterprogrammet vinter 2017/18. Fra 25 oktober 2017 vil selskapet fly non-stop fra Wien hver onsdag til ferieøyen i Det indiske hav. Retur tilbake til Wien er på torsdager.

Republikken Seychellene er en øy stat bestående av rundt 115 øyer i Det indiske hav. Flybilletter kan bestilles på www.austrian.com eller hos et reisebyrå. Ruten starter 25. oktober 2016.

«Etterspørselen etter direkteavganger til  turistmål er veldig høy. I tillegg til Mauritius, Colombo og Havana er Seychellene vårt fjerde nye reisemål innenfor en periode på bare to år «,

Andreas Otto, Chief Commercial Officer, Austrian Airlines.

Som et resultat, vil Austrian Airlines tilby totalt fem langdistanse turistmål i vinter 2017/18 flyrute. Opp til to avganger i uken til både Mauritius og Maldivene. Austrian Airlines vil også operere et direktefly hver uke til Colombo, Havana og Seychellene.

 

Ruteplan

Austrian Airlines vil benytte en Boeing 767 på ruten til Seychellene:
VIE-SEZ: OS 013, onsdager, 08:05 – 8 på morgenen (neste dag)
SEZ-VIE: OS 014, torsdager, 10:10 til 04:30

Austrian Airlines er medlem av Star-Alliance, og man opptjener SAS Eurobonus poeng ved flyvninger med Austrian.

Rute tidene passer dårlig for oss som er bosatt i Oslo. På grunn av den eksisterende ruteplanen mellom Oslo og Wien, må man dessverre legge inn en overnatting i den østeriske hovedstad dersom man skal videre til perlen i Det indiske hav.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *