Austrian airlines – ny rute fra sommeren 2017

austrian airlines

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Star Alliance medlem Austrian Airlines vil sommeren 2017 sesongen lansere en ny rute til den amerikanske vestkysten. Selskapet åpner ruten Wien – Los Angeles fra 10 april 2017, og vil operere denne ruten 5 ganger i uken (D x27). Fra  13 juni 2017 økes frekvensen til seks ukentlige avganger. 

Austrian Airlines legger til en ny langdistanse destinasjon i Nord-Amerika i ruteprogrammet i løpet av sommeren 2017. Fra og med 10 april 2017, vil en Boeing 777 ta av fra Wien med destinasjon Los Angeles, den største byen i California.

«Etter Chicago, Newark og Miami, er L.A. nå den fjerde nye fly destinasjonen og hittil største spranget inn i USA. Vi vil fly til vestkysten med vår eksisterende flåte og er allerede svært begeistret for dette nye eventyret «, sier Austrian Airlines Chief Commercial Officer Andreas Otto. Metropolen Los Angeles med sine millioner av innbyggere er ikke bare interessant for punkt-til-punkt, men spesielt for transfertrafikk. Austrian forventer at om lag to tredeler av passasjerene vil bytte fly i Wien.

austrian-business-class

USA satsing

I sin sommer ruteplan for 2017 vil Austrian tilby opptil 44 ukentlige direkte flyvninger til Nord-Amerika. Dette vil omfatte  fem ganger per uke til Miami, seks ukentlige flygninger hver til Los Angeles og Toronto, og opp til ett fly hver dag til Washington og Chicago. Austrian Airlines vil fortsette å tilby tretten ukentlige avganger til New York. Imidlertid vil flytider til New York JFK justeres fra 27. mars 2017. Av de seks ukentlige avganger til New York, vil fire av avgangene flyttes fra morgen til ettermiddag. Flytid endringene vil gjøre det mulig Austrian Airlines å frigjøre tilstrekkelig kapasitet i den eksisterende flyflåten å tilby service til Los Angeles. Takket være den nye flytider, vil kundene ha fordelen av å kunne velge mellom en morgen fly til Newark og en ettermiddag fly til New York JFK, og dermed muligheten til å reise til New York på forskjellige tider av dagen.

CT-mulighet

Som medlem av SAS Eurobonus, vil dette bli en gylden mulighet for å ta ut bonus billetter med Austrian. Avreise fra Oslo tidlig om morgenen og en rask stopp i Wien og så er man videre til LAX. Jeg har allerede undersøkt mulighetene i april 2017, og award mulighetene er gode. Jeg tenker spesielt på å bekreftede plasser til- og fra Los Angles i håp om at LH åpner F-class.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *