SAS, LOT og Lufthansa business class til Beijing fra 12795

Beijing, Kina

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Kina har så smått begynt å lette på innreiserestriksjonene og flere flyselskaper har annonsert ruteåpninger til Kina den siste uken. Dette påvirker også prisene og vi finner akkurat nå svært gode priser med Star Alliance i business class fra Oslo til Beijing.

Vi har for så vidt nevnt dette tilbudet tidligere, men siden valutasituasjonen har endret seg til bedre og flere flyselskaper har fulgt etter, er både prisene og tilgjengeligheten blitt bedre. Vi finner i skrivende stund gode priser i business class til Beijing med Star Alliance-selskapene SAS, LOT og Lufthansa fra slutten av september og fram til neste sommer. Med prisen fra 12 795 kroner er dette en god deal, både som ferietur og mileage run.

Den kinesiske mur, Beijing, Kina
Den kinesiske mur. Foto: jl w / Pixabay 

Velg mellom SAS, LOT og Lufthansa

Du kan enkelte finne reisedatoene med lavest pris ved å bruke Google Flights og verktøyene Prisdiagram og Nærliggende datoer. Når du har funnet reisedatoene dine kan du bruke Momondo for å finne de beste prisene. Du kan ofte spare noen kroner på å bestille fra et reisebyrå, men vi anbefaler i utgangspunktet å bestille direkte fra flyselskapet.

Tar du sjansen på å reise allerede i år er det LOT som kan friste med de beste prisene. Fra og med januar 2021 finner vi nesten like gode priser med Lufthansa og SAS også.

Gode priser i business class med Star Alliance-selskapene SAS, LOT og Lufthansa. Skjermdump fra momondo.no.
Skjermdump fra momondo.no.

Bonuspoeng

På denne turen har du mulighet til å sikre deg en god del av grunnpoengene du trenger for å oppnå eller fornye status i EuroBonus. Er du medlem av SAS EuroBonus får flest poeng ved å fly SAS. Her opptjener du minst 16 500 EuroBonus-poeng og er du allerede Gold-medlem opptjener du total 20 625 poeng.

LOT og Lufthansa er ikke fullt så rause, og gir begge rundt 11 000 poeng til SAS EuroBonus.

Du kan selvsagt opptjene poeng til andre bonusprogram i Star Alliance.

SAS Business class sete lagt halvveis bakover (Foto: SAS)
SAS Business Class, Airbus A330. Foto: SAS

Hvilken business class er best?

Når det kommer til om bord-opplevelse er det helt klart SAS som leverer det beste produktet. SAS Business Class holder seg fortsatt godt, med 1-2-1 setekonfigurasjon, behagelige seter og moderne kabininnredning. Les vår siste anmeldelse av SAS Business Class her.

Lufthansa leverer også et godt business class-produkt, selv om setekonfigurasjonen ikke når helt opp til de beste.

Forsidefoto: Pexels / Pixabay

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *