Tjen poeng nå! SAS Eurobonus og Fjordkraft

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

SAS Eurobonus-poeng vokser ikke akkurat på trær, og man skal fly relativt frekvent for å tjene mye poeng. Men her har du en mulighet for å kombinere noe du trenger hver dag, og samtidig tjene noen ekstra Eurobonus-poeng.

Visste du at bare ved å plugge inn din strøm kontakt kan opptjene opp 10 000 SAS Eurobonus ekstra poeng ?

Fjordkraft har i skrivende stund en kampanje frem til 22. september 2016.

Bestillingen tar kun et par minutter. Deretter ordner Fjordkraft alt det praktiske for deg. Og så snart du har blitt kunde gir de deg mer for pengene.

Flere fordeler

Da kan du spare penger hver eneste måned ved å benytte fordelene du får hos Fjordkrafts samarbeidspartnere. En annen fordel med Fjordkraft er at de ofte også sender ut spesialtilbud til sine kunder på tjenester fra andre leverandører. Det kan være rabatt på bensin og bilvask, til spesialtilbud med Eurobonus og andre ting.

Husk at du kanskje har en strøm-måler på hytta også, da blir det raskt 20 000 ekstra Eurobonus poeng, ved ett par enkle taste trykk.

Jeg fikk mine poeng etter kun 10 dager. 10 000 ekstra Eurobonus poeng er nok til en innenlandsreise tur/retur. Bestillingen kan du gjøre her, men husk fristen 22. september 2016.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *