Sun Air øker kapasiteten på ruten Oslo – Aalborg

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Enten du skal en tur i Jomfru Ane Gade i Aalborg, eller har en hang-up på å fly med rare småfly har vi gode nyheter. SUN-AIR som opererer på en franchise med  British Airways, satt 5. september inn et 32-seters Dornier 328 Jet på ruten Aalborg-Oslo. Dermed styrkes kapasiteten markant.

Reisende fra Aalborg Lufthavn har i en årrekke kunne fly direkte til Oslo med SUN-AIR. Inntil nå har det vært SUN-AIR’s 18-seters British Airways brandede-fly, Jetstream 31/32 som har fløyet til Oslo.

Flyet har i tillegg de 14 ekstra sitteplassene også en lengere rekkevidde. Med de to jetmotorene har flyet en topphastighet på 720 kilometer i timen. Dette er hele 210 kilometer i timen mer enn det propellflyet Jetstream 31/32.

Inntil videre kommer SUN-AIR’s Dornier 328 Jet til å fly på ruten Aalborg-Oslo de neste seks ukene.

SUN-AIR of Scandinavia har sitt hovedkontor i Billund og kontorer i Aalborg, Århus, Thisted og Sindal. .

Flyvningene skjer som en franchise partner av British Airways og derfor tilbyr den samme fulle inflight-tjenesten: Gratis mat, snacks og drikke, gratis aviser og super service og god service.
Rutenettet er først og fremst tilpasset forretningssegmentet ønske om direkte tjenester til store byer i inn- og utland. Vår base er Jylland og fra Billund, Aalborg og Aarhus flyr selskapet en rekke regionale ruter i Scandinavia, Tyskland og UK.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *