Emirates tester IATA Travel Pass for forenklet håndtering av reisekrav rundt Covid-19

Emirates - IATA Travel Pass

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Emirates startet i går testing av IATA Travel Pass (International Air Transport Association). Dette er en app til mobilen som gjør det enkelt for passasjerer å administrere reisen sin i tråd med gjeldende krav rundt Covid-19-testing, og informasjon om vaksine, på en sikker måte.

De første passasjerene som reiste fra Dubai til Barcelona på EK 185 i går hadde mulighet til å prøve det «digitale passet» for å verifisere og dele sin teststatus for Covid-19 før reisen med Emirates.

Testingen av appen er et steg videre mot å gi passasjerer en enkel mulighet til å administrere Covid-19-relatert dokumentasjon digitalt, sikkert og sømløst på hele sin reise. I fremtiden vil reisende også kunne dele vaksinasjons-bevis med både flyselskap og myndigheter via appen.

  • Muligheten til å håndtere passasjerenes Covid-19-relevante data digitalt er fremtiden. Vi i Emirates er glade for å kunne teste denne løsningen tidlig sammen med IATA. Snart vil vi også lansere andre initiativer som skal gjøre kundeopplevelsen enda bedre, sier Adel Al Redha, Emirates Chief Operating Officer.

Testingen av appen gjøres på utvalgte Emirates-flyvninger fra Dubai til Barcelona og London Heathrow til Dubai og vil snart utvides til flere andre ruter. Kvalifiserte passasjerer inviteres personlig til å laste ned appen og registrere seg for det digitale reisepasset før de skal reise. I Dubai har Emirates inngått avtaler med utvalgte Prime Health Care-laber som er autoriserte til å sikkert sende testresultatet til passasjerene via appen. De som reiser fra Storbritannia, kan gjennomføre testene på utvalgte Screen4-laber.

IATA Travel Pass-appen vil ha et integrert register for reisekrav slik at passasjerer skal kunne finne nøyaktig informasjon rundt innreisekrav for alle destinasjoner, uansett hvordan reiseruten deres er. Etter hvert vil appen også ha en liste over registrerte laber hvor en kan få tatt Covid-19-tester, noe som vil gjøre det enkelt for passasjerer å finne et sted som møter standardene for testing og vaksinasjonskrav for deres destinasjon.

Det globale registret, administrert av IATA, vil sikre en flyt av nødvendig informasjon mellom alle interessenter slik at passasjerene får en sømløs opplevelse.

Emirates har gjort reisen sikker og enkel med sine initiativ, som IATA Travel Pass-testingen. Den siste oppdateringen av booking-vilkårene gir kundene økt trygget og fleksibilitet til å kunne legge reiseplaner. Emirates har bransjens mest generøse billettgyldighet, og gir kundene sine muligheten og fleksibiliteten til å holde på billetten eller bruke den når de ønsker i opptil 36 måneder.

Emirates var også det første flyselskapet til å tilby flerrisiko reiseforsikring, inkludert dekning for Covid-19-relaterte hendelser, i billetten. Flyselskapet har også implementert omfattende tiltak i hvert eneste steg av reisen for å sikre både sine kunder og ansatte.

Les mer her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *