Emirates tok dobbeltseier på Condé Nast Traveller Readers’ Travel Awards

Emirates Premium Economy

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Emirates kan feire at de vant to priser på Condé Nast Traveller Readers’ Travel Awards etter å ha blitt utnevnt til ‘Best Business Airline’ og ‘Best Airline – Long-Haul Holiday’.

Flyselskapet vant de prestigetunge utnevnelsene basert på stemmer fra leserne av Condé Nast Traveller for de beste reiseopplevelsene i verden.

Spørreundersøkelsen til Condé Nast Traveller Readers’ Travel Awards 2018 var tilgjengelig på nett fra 4. mars til 3. mai 2018.

Richard Jewsbury, Emirates’ Divisional Vice President United Kingdom når han mottok prisene på vegne av Emirates under prisutdelingen på London Ceremony uttalte:

Vi er beæret over å bli anerkjent av Condé Nast Traveller lesere som et av de beste flyselskapene i verden. Vi er dedikert på å levere den beste mulige reiseopplevelsen både i luften og på bakken for våre kunder, og vil fortsette utbedre våre tilbud og overgå våre passasjerers forventninger. Vi er svært fornøyd med at både forretnings- og fritidsreisende fortsetter å velge Emirates på sine reiser.

Emirates finner stadig nye måter å tilby reiseopplevelser i verdensklasse, og tar spesielt hensyn til kundenes behov under langdistanseflygninger. Flyselskapet kunngjorde forrige måned en oppgradering av sitt premium-tilbud hvor First Class-passasjerer nå vil finne BYREDOs hudpleie for reisevelvære i sine private suiter, Bowers & Wilkins Active Noise Canceling-hodetelefoner og nye Bulgari-reisesett i både Business og First Class kabinene.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Passasjerer i Economy får også nye velværepakker som er fulle av reisevennlige produkter for langdistanseflygninger og overnatting. I alle Emirates kabiner kan passasjerene nyte måltider bestående av eksklusive retter og viner, og velge mellom mer enn 3 500 underholdningskanaler på flyselskapets underholdningssystem ice.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *