Lufthansa lanserer Delights to Go – loungetilbud på farten

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

De fleste av oss verdsetter muligheten til å slappe av og kanskje ta en liten matbit i flyplassloungen, på vei ut eller mellom flygninger. Likevel hender det stadig at man rett og slett ikke får tid til loungebesøk og må gå rett til gate. Dette skal Lufthansa nå komme i møte med det nye konseptet «Delights to Go».

Du skal tidlig av gårde og dropper frokost hjemme for heller å besøke loungen når du kommer på flyplassen. Du tror du har god tid, men når du omsider har kommet deg gjennom sikkerhetskontrollen forteller klokka deg at det bare er å gå rett til gate. Høres dette kjent ut? Da kan kanskje Delights to Go være løsningen.

Delights to Go bestillingsskjerm
Med Lufthansa Delights to Go rekker du litt mat og drikke før flyturen, selv om du har dårlig tid.

Mat og drikke på farten

Lufthansas første Delights to Go åpnet 5. september og er foreløpig et prøveprosjekt ved flyplassen i München. Med Delights to Go får Lufthansa-passasjerer med loungetilgang tilgang på enkel selvbetjent servering på farten.

Gjennnom en automatløsning med et moderne, interaktivt brukergrensesnitt kan reisende bestille en enkel matboks de kan ta med seg på farten. Matboksen kommer i tre forskjellige varianter; klassisk, balansert og lokal. I tillegg kan man ta med seg kaffe, te og juice, og man får også en papirpose man kan ha maten og drikken som man tar med seg til gaten.

Lufthansa Delights to Go. Gate G19 på Terminal 2 i München.

Delights to Go-tilbudet finner du ved gate G19 på Terminal 2 i München. Tilbudet er gratis for alle reisende med loungetilgang og du kommer inn ved å skanne boardingkortet ditt ved inngangen.

Vil du lese mer om Lufthansa? Du finner tester og flere nyheter i arkivet vårt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *