Scandic overtar Vestfjord Hotell i Lofoten

Scandic Vestfjord Hotell

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Scandic har inngått avtale med Eiendomsspar om å overta driften av Vestfjord Hotell i Svolvær. Det nye hotellet skal etter planen åpne i februar neste år.

Vestfjord Hotell ligger på kaia i sentrum av Svolvær, kun 100 meter fra Hurtigruteterminalen. Som Lofotens største by besøkes Svolvær av rundt 200 000 turister årlig, og antallet øker. Med direkteruter blant annet mellom Oslo og Svolvær, er Lofotbyen enda lettere tilgjengelig enn noen gang.

– Vestfjord Hotell blir det andre nye Scandic-hotellet i Lofoten i løpet av det siste året, og det blir vårt tredje hotell i Lofoten totalt. Det sier noe om hvor viktig Lofoten er som satsingsområde for oss. Det nye hotellet styrker vår posisjon som hotellkjeden med det største og beste tilbudet til reisende i Nord-Norge, sier Svein Arild Steen-Mevold, administrerende direktør i Scandic Norge.

Løfter standarden

Vestfjord Hotell har 63 rom, og de fleste av badene ble pusset opp i 2016. Sammen med gårdeier Eiendomsspar planlegger Scandic å oppgradere hotellet for flere millioner kroner. Blant annet skal rommene og fellesarealer moderniseres i tillegg til at resterende bad oppgraderes. Scandic overtar driften av hotellet allerede 1. oktober 2018, men grunnet oppgraderingene er det ikke ventet at hotellet åpner for ordinær drift før 15. februar 2019.

Hotellet har også et stort møterom med kapasitet for opptil 100 personer.

– Eiendomsspar er veldig glad for å ha skrevet en ny leiekontrakt for Vestfjord Hotell med Scandic Hotels. De har meget god kjennskap til Svolvær som destinasjon, og er et av Norges ledende hotellselskap. Sammen skal vi jobbe for å lage et enda bedre hotelltilbud til alle gjester som kommer til Svolvær, sier utviklingsdirektør i Eiendomsspar, Jon Kaasa.

Du finner flere nyheter om Scandic Hotels i arkivet vårt.

Foto: Scandic Hotels

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *