Singapore Airlines med ny medium haul Airbus A350-900 til Adelaide

Singapore Airlines Airbus A350-900

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Singapore Airlines kunngjorde før helgen at ruten fra Singapore til Adelaide blir selskapets første rute med deres nye Airbus A350-900 medium haul-fly. Ruten betjenes i dag av den mindre Airbus A330 og dato for oppstart med ny flytype er satt til 17. desember 2018.

Den nye medium haul-varianten av Airbus A350-900 er innredet med totalt 303 seter fordelt på 40 seter i business class og 263 seter i økonomiklasse. Kabinen innredes med Singapore Airlines splitter nye regionale business- og økonomiklasse-produkt. I motsetning til dagens konfigurasjon som har en 2+2+2-konfigurasjon i business class, har det nye produkt 1+2+1 slik som er vanlig på Singapore Airlines langdistanseflygninger. Økonomiklasse får ni seter i bredden i en 3+3+3-konfigurasjon.

Nytt underholdningssystem

De nye flyene er utstyrt med siste versjon av underholdningssystemet Thales AVANT. Systemet har fått et helt nytt brukergrensesnitt som skal gi en mer intuitiv brukeropplevelse og flere navigeringsalternativer. Systemet kan gi personlige anbefalinger basert på brukerens preferanser og historiske data.

Singapore Airlines Business Class
Det nye underholdningssystemet har fått et helt nytt brukergrensesnitt som skal gi en mer intuitiv brukeropplevelse og bedre navigering.

Som KrisFlyer-medlem kan de også gjenoppta avspillinger på tvers av flygninger og lagre egendefinert innstillinger og spillelister. KrisFlyer-medlemmer og reisende i business class får også tilgang til ekstra innhold. Som KrisFlyer-medlem kan du også sette opp og velge spillelister på forhånd i MyKrisWorld-appen, og synkronisere disse med underholdningssystemet om bord.

De nye flyene er også utstyrt med høyhastighets WiFi.

Helt ny kabininnredning

De nye business class-setene er levert av Stelia Aerospace. Kabinen er innredet i en 1+2+1-layout slik at alle seter har direkte tilgang til midtgangen. Setene kan legges helt flatt til en 193cm lang seng for optimal komfort selv på kortere flygninger.

Setene i business class er også oppgradert med bedre lagringsplass, strømkontakter og USB-porter, leselampe og 17’’ trykkfølsom full HD-skjerm.

Singapore Airlines Business Class
De nye business class-setene fra Stelia Aerospace er arrangert i en 1+2+1-layout slik vi kjenner fra Singapore Airlines langdistansefly.

De nye økonomiklassesetene, som er levert av RECARO, er arrangert i en 3+3+3 layout, noe som ganske raust i en Airbus A350. Også økonomiklassesetene får uttak for strøm og USB, og en 11,6’’ trykkfølsom full HD-skjerm.

Singapore Airlines økonomiklasse Airbus A350-900
Singapore Airlines økonomiklasse om bord mellomdistanseversjonen av Airbus A350-900

Satser stort på Airbus A350

Singapore Airlines har bestilt hele 67 Airbus A350-900, hvorav 21 fly allerede er levert. De flyene som allerede er levert brukes i langdistanseflygninger og er innredet med økonomiklasse, premium økonomi og business class.

Flyselskapet har også bestilt flytypen Airbus A350-900ULR til de aller lengste flyrutene. Disse flyene brukes blant annet på den nye direkteruten mellom Singapore og New York, som er verdens lengste kommersielle flyrute.

Foto: Sigapore Airlines

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *