Singapore Airlines lanserer verdens lengste kommersielle flyrute

Singapore Airlines Airbus A350-900ULR

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Fra 11. oktober 2018 kan du igjen fly non-stop på strekningen Singapore til New York. Dette er med god margin verdens lengste kommersielle flyrute og skal flys med den nye Airbus A350-900ULR.

Når Singapore Airlines gjenåpner verdens lengste kommersielle flyrute vil den bli betjent av den helt nye ultra long range utgaven av Airbus A350-900. Ruten vil til å begynne med ha tre ukentlige avganger, mandag, torsdag og lørdag, fra Singapore til Newark Liberty International Airport (EWR), men vil fra 18. oktober flys daglig. Billettene ble lagt ut for salg i går, 31. mai 2018.

Lanseringskunde for A350-900ULR

Singapore Airlines er det første flyselskapet i verden til å ta i bruk Airbus A350-900ULR og har totalt syv fly av denne typen i bestilling fra flyprodusenten. Flyet er innredet med en to-klasse konfigurasjon, med 67 seter i business class og 94 seter i premium eceonmy. Singapore Airlines har allerede 21 fly av typen A350-900 i flåten og har totalt 46 i bestilling, inkludert de syv flyene av typen URL. Det første A350-900ULR-flyet blir levert i september og det forventes at alle de syv flyene skal være levert innen utgangen av året.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Ruten mellom Singapore og New York er 16 700 kilometer og reisetiden vil være ca. 18 timer og 45 minutter. Singapore Airlines har tidligere flydd ruten Singapore – Newark, men valgte i 2013 å innstille ruten. Den gang var det en Airbus A340-500 som ble brukt.

Åpner for flere ultralange ruter

Singapore Airlines har allerede ruter til New York JFK (daglig via Frankfurt), Houston (fem ganger i uken via Manchester), Los Angeles (daglig via Seoul eller Tokyo) og San Fransisco (daglig direkte og via Hongkong). Det forventes at den annonserte direkteruten mellom Singapore og Los Angeles også skal benytte A350-900ULR, noe det vil komme flere detaljer rundt på et senere tidspunkt.

– Singapore Airlines har alltid vært stolte av å strekke seg litt lenger for å kunne tilby våre kunder den beste reiseopplevelsen. Vi er glade for å vise vei med våre nye direkteruter som bruker nyeste teknologi i form av flytypen Airbus A350-900ULR. Flyene tilbyr våre passasjerer den raskeste måten å reise på mellom de to byene, med høy komfort og Singapore Airlines legendariske service. Det vil også bidra til å øke tilgjengeligheten både til og gjennom Singapore som knutepunkt.

Her kan du se en video om Airbus A350-900ULR.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *