Emirates inngår rutesamarbeid med Jetstar Pacific

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Codeshare-avtalen mellom Emirates og Jetstar vil koordinere flyvninger fra Dubai til Ho Chi Minh-byen og Hanoi, og videre til hele 14 byer i Vietnam. I tillegg vil det forenkle forbindelsene fra Vietnam til nøkkeldestinasjoner i Singapore, Thailand, Japan, Kina, Hong Kong og Australia.

Emirates og Jetstar Pacific (IATA-kode: BL) kunngjør en ny codeshare-avtale som utvider det eksisterende partnerskapet mellom Emirates og Jetstar Group. Det nye partnerskapet gjør at Emirates passasjerer får fordelen av sømløse forbindelser på innenlandsfly i Vietnam, i tillegg til flyreiser som forbinder Vietnam til Singapore, Thailand og Australia.

De nye codeshare-tjenestene fra Ho Chi Minh-byen og Hanoi forbinder Emirates-passasjerer til 14 vietnamesiske byer utenfor Ho Chi Minh-byen og seks byer utenfor Hanoi. Emirates vil også operere codeshare-fly med BL mellom Jetstar Pacific-huben i Ho Chi Minh-byen og Singapore, samt Bangkok, som begge tjener som forbindelser for Emirates-passasjerer som fortsetter å reise til Brisbane, Melbourne eller Sydney.

Enklere for de reisende

De vietnamesiske byene som er dekket av de nye codeshare-ruter inkluderer: Ban Me Thuot, Phuquoc, Dalat, Quinhon, Tamky-Chulai, Hue, Pleiku, Nha Trang, Vinh City, Tuy Hoa, Dong Hoi, Thanh Hoa, Haiphong og Da Nang i tillegg til Ho Chi Minh-byen og Hanoi. I henhold til avtalen vil Emirates flynummer bli plassert på Jetstar Pacifics tjenester til alle codeshare destinasjoner.

Codeshare-avtalen vil gjøre det enklere for kundene å kjøpe flere forbindelser på en og samme reservasjon. Fordelene er mange, blant annet en sømløs billettservice, innsjekking, ombordstigning og bagasjehåndtering gjennom hele reisen.

Passasjerer som flyr fra 16 destinasjoner i Vietnam, i tillegg til Hong Kong, Osaka, Tapei, Singapore, Guangzhou og Bangkok til Ho Chi Minh-byen eller Hanoi, vil kunne fly videre med Emirates til en rekke destinasjoner over hele verden.

Videre kan Emirates-reisende som ønsker å utforske Vietnam, benytte seg av fleksibiliteten til å bestille billetter hvor de flyr inn i enten Ho Chi Minh-byen eller Hanoi, og ta avreisen fra den andre byen.

Foto: Wikimedia Commons – Long Ethan

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *