Emirates utnevnt til global flyselskapspartner for NBA og tittelpartner for Emirates NBA Cup

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Emirates og National Basketball Association (NBA) annonserte 8. februar et flerårig globalt markedsføringspartnerskap som navngir Emirates som den offisielle globale flyselskapspartneren til NBA. Samarbeidet gjør også Emirates til den første tittelpartneren for NBA Cup. Turneringen som hittil har blitt kalt NBA In-Season Tournament blir nå omdøpt til Emirates NBA Cup.

Det globale flyselskapet vil synliggjøres gjennom en ny Emirates NBA Cup-logo og promotering av samarbeidet på alle NBA’s globale sosiale medier-flater. Dessuten vil Emirates-bannere pryde basketballhallen under semifinalene og mesterskapsspillene i Emirates NBA Cup som starter neste sesong. Emirates-logoen vil også bli vist på alle NBA-dommertrøyer, som den første sponsoren til å sette sin merkevare på dommertrøyene i NBA noensinne.

I nesten 30 år har Emirates vært en ivrig støttespiller for basketball i regionen, og en nettverksarena for sporten i UAE og Libanon. Deres globale portefølje for sponsoravtaler inkluderer samarbeid med blant annet toppidrettsklubber, turneringer og høyt profilerte kulturelle arrangementer.

Emirates og NBA. Foto: Emirates / PR

Turneringen i gang med NBA All-Star Game 2024 som finner sted søndag, 18. februar kl. 20:00 ET på den amerikanske TV-kanalen TNT.

Les hele den engelske pressemeldingen her.

Foto: Emirates / PR
Kilde: Pressemelding

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *