Nå er det mulig å sjekke inn på Norges første gaming room

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Den 13. februar kan man for første gang i Norge sjekke inn på et gaming room. Quality Hotel Expo på Fornebu har i samarbeid med Telia og GSIGN skapt 5 hotellrom med utstyr og innredning tilpasset gjester som setter pris på å slappe av med litt gaming etter møtet, eller å dyrke hobby når de er på reise.

Hotellet har i samarbeid med Telia og GSIGN nå laget fem hotellrom med utstyr og innredning for gjester som liker gaming. Driftsdirektør for Quality Norge, Elisabeth Saupstad, gleder seg til å tilby gaming rommene til gjestene.

– Det er stor stas å være først ute i Norge med dette konseptet. Erfaringene vi har gjort oss i Sverige tyder på at aldersspennet på gamere er større enn først antatt og at dette er et konsept som er like mye verdsatt av forretningsreisende som mer aktive gamere, sier Saupstad.

Gaming Room på Quality Hotel Expo. Foto: Strawberry Group / PR

De tekniske løsningene på rommet er levert av Telia, mens GSIGN står for innredning og gamingmøbler. Gjesten kan velge mellom en rekke spill, og headset, skjermer, streamingutstyr, tastatur, mus og gamingstol er også tilgjengelig. Rommene er lydisolert og lyssatt slik at opplevelsen blir komplett.

– Utfordringen vi fikk fra Quality Hotel passet oss helt perfekt, og det har vært et veldig morsomt prosjekt å jobbe med, sier Jon Christian Hillestad, direktør for bedriftsmarkedet i Telia Norge. – Tilrettelegging for gode digitale opplevelser ligger vårt hjerte nært, og at man som hotellgjest har mulighet til å koble av med gaming på rommet, eller eventuelt bruke utstyret til Teams-møter, er nyskapende. Vi er stolte av å være leverandør og samarbeidspartner med en hotellkjede som er så fremoverlent og leken, og tror mange vil ha glede av disse nye hotellrommene.

Quality Hotel er samarbeidspartner med Norges E-sportforbund og ser store muligheter i dette markedet.

– Norges E-sportforbund setter stor pris på Quality Hotels kontinuerlige innsats for innovasjon og nytenkning innen e-sport og gaming. Dette initiativet bidrar til å øke synligheten og anerkjennelsen av e-sport og gaming som en legitim aktivitet. Forbundet ser frem til å utvide samarbeidet og legge en større del av sine kommende aktiviteter til de velrenommerte hotellene til Quality Hotel, sier Elin Yoojung Moen, President, Norges E-sportforbund.

Quality Hotel Expo på Fornebu blir det første hotellet i Norge som tilbyr gaming room. I Sverige kan du booke room for gaming på Quality Hotel Match i Jönköping og på Quality Hotel Globe i Stockholm.

Gaming Room på Quality Hotel Expo. Foto: Strawberry Group / PR

Foto: Strawberry Group / PR

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *