Endelig kan SAS gjenkjenne sine EuroBonus Diamond-medlemmer

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Det er nå et års tid siden SAS introduserte Diamond som eget nivå i deres bonusprogram EuroBonus. Men problemet har vært at deres datasystemer ikke har klart å identifisere denne medlemsgruppen før nå.

Alle EuroBonus Diamond-medlemmer har i både profiler og bookinger blitt identifisert som EBG. Altså EuroBonus Gold. Selv om de har et høyere nivå. SAS har hele veien forklart dette med et dataproblem. Og at det er flere forskjellige datasystemer involvert gjør det sikkert ikke enklere, men å bruke et år på å få dette på plass må nesten kalles i overkant når SAS ønsker å gjøre noe for sine beste kunder.

Men nå er det endelig løst. EuroBonus Diamond-medlemmer kan allerede nå se i sin profil på medlemsidene at deres EuroBonus prefiks er endret fra EBG til EBD. Det vil også bli synlig på bookinger og boardingkort. Og ikke minst passasjerlister crewet ombord får.

Før og etter
Før og etter

Ikke bare har problemet vært at du som EuroBonus Diamond-medlem ikke har sett dette i din profil, men likeledes har heller ikke betjeningen ombord hatt mulighet for å skille Gold og Diamond-medlemmer i sine passasjerlister. Dette har umuliggjort det å kunne være ekstra behjelpelig overfor de aller beste kundene om det skulle være nødvendig. Og det har også gjort det nødvendig for Diamond medlemmer som ønsker å benytte seg av den nye fordelen med å få gratis drikke i SAS Go å identifisere seg selv ved å vise frem kortet sitt.

Vi håper at SAS med dette vil utnytte forbedringen til å gi enda bedre service til sine aller beste kunder nå som de vil vite hvor deres Diamond medlemmer sitter i flyet, og at det vil gjøre lettere muligheten for å gi enda flere fordeler til Diamond-medlemmene, da det ikke er til å stikke under en stol at vi var nokså kritiske til at det bare var få ekstra fordeler for Diamond-medlemmer når dette nivået ble lansert i fjor. Men SAS har heldigvis gjort noen forbedringer i løpet av det året som har gått, og forhåpentligvis fortsetter med flere fordeler i fremtiden.

Har du lest vår Guide til SAS EuroBonus? Mange gode råd og informasjon å finne der. Du kan klikke her for å komme til den.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *