Ethiopian Airlines med ny destinasjon i India

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Afrikas største flyselskap, Ethiopian Airlines, utvider fra 27. oktober 2019 med en ny flyrute til Bangalore i India.

Bangalore er hovedstaden i den indiske delstaten Karnataka. Byen har blitt et senter for teknologi og innovasjon og kalles ofte Indias Silicon Valley.

Den nye destinasjonen vil ha fire ukentlige direkteavganger fra Addis Abeba. Da Ethiopian Airlines tilbyr gratis mellomlanding i Addis Abeba, gjør det at den nye flyvningen til Bangalore er et godt alternativ også for norske reisende.

Viktig relasjonsbygger for de to kontinentene

CEO i Ethiopian Airlines, Tewolde GebreMairam er svært fornøyd med å kunne tilby nok en destinasjon i Asia.

Ethiopian Airlines sørger for å knytte Asia og Afrika tettere sammen. De nye flyvningene gjør at vi kobler oss tettere til teknologi og innovasjon, samtidig som vi fortsetter våre flyvninger til Mumbai og New Delhi. De nye flyvningene kommer i tillegg til cargoflyvningene vi allerede har til Bangalore.

Tewolde GebreMairam, CEO i Ethiopian Airlines

Addis Abeba er globalt knutepunkt

Ethiopian Airlines flyr nå til mer enn 120 internasjonale destinasjoner på fem kontinenter.

I tillegg at vi får Bengalore i vårt indiske nettverk, gir dette også våre reisende flere muligheter mellom Asia, Afrika og resten av verden. Den økende flyfrekvensen og antall destinasjoner i India vil gjøre både handel, investeringer og turisme mer tilgjengelig. Avgangene er nøye planlagt for å koble alle våre passasjerer effektiv fra vårt globale knutepunkt i Addis Abeba. Dette gjør at vi kan tilby våre reisende fra hele verden korte forbindelser til store deler av verden.

Tewolde GebreMairam, CEO i Ethiopian Airlines

I dag flyr Ethiopian Airlines til følgende destinasjoner i India med passasjerer: Mumbai og New Delhi, samt cargoflyvninger til Bengalore, Ahmadabad, Chennai, Mumbai og New Delhi.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *