EuroBonus: 60% rabatt på bonusbilletter til 3 destinasjoner

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

SAS har lansert et 3 dagers salg i tiden 4. til 6. juli hvor man kan få hele 60% rabatt på bonusbilletter til Tromsø, Geneve og Zürich i perioden 28. august til 30. november. Prisen i til Tromsø blir 4 000 EuroBonus-poeng i Go og 8 000 i Plus. Prisen gjelder fra alle SAS sine norske destinasjoner. Barn mellom 2 og 11 år får halv pris av dette. Merk også at skatter og avgifter kommer i tillegg fra ca 200 kr pr billett (avhengig av antall flybytter).

For reiser til Zürich og Geneve blir prisen 12 000 EuroBonus-poeng i Go og 20 000 i Plus, og avgifter her blir fra 250 kr pr billett (avhengig av antall flybytter).

Vi i Bonusfeber synes dette er et veldig godt tilbud. Så planlegger du en tur til noen av disse destinasjonene i høst, er det bare å trå til å bestille innen søndag kveld. Vi gjør oppmerksom på at SAS opererer med 2 sluttdatoer for dette tilbudet. På 2 ulike sider til SAS på nettet står det en plass 6. juli og et annet sted 7. juli. Derfor anbefaler vi å booke billett senest søndag kveld å man er sikker på å få utnyttet rabatten.

SAS T2 SAS T4

Lurer du på noe om SAS sitt EuroBonus program? Da vil vi anbefale deg å ta en titt på vår «Guide til EuroBonus» som du finner på denne linken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *