Mann saksøkt for 36 loungebesøk uten å fly

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Tidligere i år skrev vi i vårt forum om en kineser som spiste gratis på en flyplasslounge i et helt år ved å kjøpe fleksibel billett som han endret daglig. Muligens inspirert av denne historien fant en mann i Tyskland ut at han skulle gjøre det samme.

En mann i München kjøpte en fleksibel billett i Business Class med Lufthansa fra München til Zürich. Denne billetten kostet ham 745 Euro, men mannen hadde ingen intensjoner om å benytte den, ihvertfall ikke til å fly! Istedet brukte mannen billetten til å få adgang til Lufthansas Business Class Lounge på flyplassen i München, hvor han spiste og drakk hele 36 ganger i løpet av et år ved å endre billetten fra loungen like før avreise. Etter et år gikk billetten hans ut på dato, og problemene startet da han forsøkte å kjøpe ny billett. Lufthansa kansellerte den nye billetten og refunderte pengene. I samme omgang presenterte de mannen for en regning på 55 Euro per loungebesøk, tilsammen 1‍980 Euro! Mannen nektet å betale og saken endte i rettsvesenet, hvor dommeren tok parti med Lufthansa. Flyselskapet argumenterte med at fleksible billetter er tiltenkt folk som har intensjon om å fly, hvilket denne mannen åpenbart ikke hadde.

Fra en Lufthansa-lounge (Bilde: Lufthansa.com)
Fra en Lufthansa-lounge (Bilde: Lufthansa.com)

Vi i Bonusfeber.no stiller oss tvilende til at et besøk i Lufthansas Business Class-lounger er verd 55 Euro, men vi får håpe at denne mannen føler han fikk litt valuta for pengene. Han synes åpenbart at denne loungen i München er tipp topp siden han i det hele tatt utførte dette stuntet. Undertegnede ville nok heller ha gått på den lokale Lidl-butikken og kjøpt saltkringler, gummibjørner og øl der til en langt billigere penge.

 

Kilde: Süddeutsche.de

 

Les flere nyheter om og tester av lounger her.

Bli med og diskutér denne saken i vårt forum her.

 

Hovedbilde: Wikipedia (Toyotaboy95)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *