Eurobonus Connect er lansert

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Før påskehelgen lanserte SAS sin nye applikasjon Eurobonus Connect. Den er foreløpig kun tilgjengelig i iTunes, og er gratis å laste ned.

Eurobonus Connect er en app som lar Eurobonus-medlemmer ringe gratis (via mobilnettet eller wifi) til hverandre. Man kan også ringe til andre kontakter som ikke er EB-medlemmer, og man fyller da på «credits» med EB-poeng som man kan ringe for.

I utgangspunktet så tilfører ikke denne appen noe nytt i måten vi kan ringe til hverandre rundt omkring på kloden, annet enn at man nå kan bruke sine opptjente Eurobonus-poeng for å ringe hjem fra jobbtur eller ferie på andre siden av verden. Det finnes andre apper «der ute» som også lar deg ringe gratis (via mobilnettet eller wifi) til andre brukere. Men nå kan altså Eurobonus-medlemmer samles og kommunisere gjennom denne nye Connect appen.

Jeg lastet den ned i påsken og har brukt den ved et par samtaler. Etter at appen er lastet ned, logger man seg inn med det samme brukernavn og passord som man ellers bruker til å logge inn på sas.no.

Kvaliteten på forbindelsen/samtalen må kunne sies å være svært tilfredsstillende, og tilnærmet lik den du oppnår gjennom en tradsisjonell telfonsamtale. Dette gjelder både via wifi og mobilnettet.

Du kan laste ned Eurobonus Connect-appen her

Eurobonus Connect

Eurobonus Connect

Eurobonus Connect

Kontakter som står oppført som «free» (gratis) å ringe, er altså Eurobonus-medlemmer. Ut over det, vil det stå hvor mange EB-poeng det koster å ringe hver kontakt per minutt.

Eurobonus Connect

En oversikt over noen av prisene det koster å ringe andre kontakter som ikke er Eurobonus-medlemmer.

Eurobonus Connect

Da er det bare å slå nummeret du ønsker å ringe, og Eurobonus Connect sørger for kommunikasjon på tvers av landegrenser og tidssoner.

Til slutt…

Ja, det finnes sammenlignbare applikasjoner som gjør mye av det samme som Eurobonus Connect gjør. Det nye er jo selvfølgelig at du kan svi av dine Eurobonus-poeng på å ringe noen i andre land. Om det er fornuftig bruk av sine poeng, må jo hver og en vurdere selv. Jeg tror nok ikke jeg kommer til å bruke denne applikasjonen til å ringe andre enn EB-medlemmer, da jeg heller vil bruke poengene mine på andre ting enn telefonsamtaler.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *