Få 500 CashPoints fra Kolonial.no

Få 500 CashPoints fra Kolonial.no

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Prøv Kolonial.no, få 500 Norwegian CashPoints på din første handel

Den nettbaserte matbutikken Kolonial.no har sammen med flyselskapet Norwegian en kampanje hvor du får 500 CashPoints på din første handel over 500,-. I praksis betyr det at samtidig som du får mat for 500,- får du også en gratis flybillett.

Alt du trenger å gjøre for å benytte deg av denne kampanjen er å skrive inn ditt Reward-nummer på denne linken. Tilbudet gjelder nye kunder på Kolonial.no. Du vil motta dine CashPoints omtrent et døgn etter at bestillingen din er levert.

Hjemlevering fra kr 0,-

Kolonial.no tilbyr levering alle dager, fra morgen til kveld, i flere tidsluker mellom kl. 09.00 og 21.30. Når du handler for over 500,- er til og med noen av tidspunktene helt gratis. Du kan også bestille expresslevering innen 90 minutter eller få 3% rabatt hvis du henter varene selv på et hentepunkt. Sjekk priser og tider for levering her.

Tenker du at du uansett må i butikken for å pante flasker? Også her har Kolonial.no en løsning. De har i samarbeid med Infinitum har vi laget en pose spesielt for å ta imot pant. Posen er tykkere enn en vanlig pose, slik at den ikke lekker, og dobbelt så stor, så den rommer mer. Fyll posen med tomflasker, knyt igjen og send den med vår sjåfør neste gang han eller hun kommer. Infinitum teller flaskene og du får beløpet som en tilgodelapp – et fratrekk – på din neste handel hos oss noen dager senere. Posene koster 12,- for 5 stk.

3% CashPoints på alle kjøp

I tillegg til 500 CashPoints får du også 3% CashPoints på alle kjøp du gjør med kredittkortet fra Bank Norwegian. Det eneste du trenger å gjøre er å betale med dette kortet som normalt. Hvis du ikke allerede har Norwegian-kortet kan du søke om det her.

Les også: Alt du behøver å vite om Norwegian-kortet

Norwegian-kortet gir mange fordeler når det brukes riktig. Du tjener Cashpoints på alle varekjøp, får gebyrfrie kontantuttak i utlandet og reise- og avbestillingsforsikring er inkludert når reisen betales med Norwegian-kortet.

Norwegian Reward lar deg opptjene CashPoints på flyreiser med Norwegian, samt på hotellopphold, leiebil, varekjøp og andre tjenester hos Norwegian Reward sine mange samarbeidspartnere. CashPoints er valutaen hos Norwegian og kan brukes til å betale eller delbetalte nye flyreiser med Norwegian. 1 CashPoint = 1 krone ved kjøp av flybilletter.

Forsidebildet er hentet fra Kolonial.no

 

Kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *