Få ekstra poeng hos Qatar Airways

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Medlemmer av Qatar Airways sitt eget bonusprogram, Privilege Club har i disse dager fått tilsendt en e-mail hvor det fremgår flere gode medlemstilbud.

For det første vil medlemmer som booker seg en billett med Qatar Airways og reiser før 29. februar til hvilket som helst av de over 150 destinasjonene selskapet flyr til, få 50% ekstra Qmiles (som er navnet på bonuspoengene til Qatar) for den aktuelle reisen.

For det andre kan man være med i trekning om flotte premier. Visste du at Qatar Airways er sponsoren til fotballklubben FC Barcelona? Da vet du kanskje at Qatar Airways har sin egen FC Barcelona Fan Club? Den kan du enkelt melde deg inn i på medlemssidene til Privilege Club. Og er du det, vil du også være med i trekningen av disse fine premiene:

040116 02Det gjøres videre oppmerksom på at flybillettene som er innbefattet i disse premiene vil være i Economy Class.

For å nyte godt av disse fordelen må du huske å legge inn medlemsnummeret i Privilege Club når du booker billetten.

 

Fikk du med deg den morsomme sikkerhetsvideoen FC Barcelona spillerne var med i? Vi skrev om den i julen. Så hvis du vil se den, kan du klikke på denne linken.

Usikker på hvordan Qatar Airways Privilege Club fungerer? Fortvil ikke! Vi har laget en egen guide til dette bonusprogrammet for deg. Og du finner det på denne linken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *