Få rabatt og tjen CashPoints ved loungebesøk

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Norwegian Reward er Norwegians eget lojalitetsprogram, og i dette systemet gjelder det å samle opp CashPoints som man kan bruke som delbetaling på en senere reise. Nå dukker det opp en ny fordel i dette programmet. Reiser man fra de Britiske Øer, vil man få mulighet til  å kjøpe tilgang til lounge og både få rabatt på inngangsbilletten og CashPoints.

I følge engelske BusinessTraveller, har Norwegian inngått et partnerskap med No 1 Lounges som finnes på flyplassene Gatwick, Birmingham, Edinburgh og på Terminal 3 på London Heathrow.

Det finnes to måter å kjøpe tilgang til loungen på. Enten ved å bestille via Internett på forhånd. Da får man 15% rabatt på inngangsbilletten og 25 CashPoints. Om man ikke bestiller på forhånd, men kjøper tilgang ved ankomst, får man en rabatt på 5 GBP på inngangsbilletten og også her 25 CashPoints.

Bestiller man tilgang på forhånd vil man på flyplassene i Gatwick, Edinburgh og Birmingham også få tilgang til Fast Track som en del av pakken. For de som reiser interkontinentalt med Norwegian fra Gatwick i deres Premium-klasse er tilgang til lounge allerede inkludert i billetten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *