Få SkyTeam Elite Plus gjennom China Airlines status match

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

På nettstedet Statusmatch.com rapporteres det om flere vellykkede tilfeller av status match til Taiwans største flyselskap China Airlines. Status match betyr at de vil gi deg medlemsnivå i sitt lojalitetsprogram tilsvarende medlemsnivået du allerede har i et annet lojalitetsprogram. Dersom du har gullkort i SAS EuroBonus kan du altså få Dynasty Flyer Emerald hos China Airlines, som tilsvarer SkyTeam Elite Plus i SkyTeam-alliansen. Dette er nyttig hvis man for eksempel har gullkort hos SAS, men av og til må fly med KLM, Air France, Delta eller noen av de andre selskapene i SkyTeam.

Dynasty Emerald

Hvordan fungerer det?

Siden China Airlines ikke har noen offisiell policy vedrørerende status match, antas det at matching forekommer på individuell basis. Det er altså ingen garanti for at en forespørsel godtas, men det er uansett verd et forsøk.

Forespørsler sendes til [email protected] sammen med følgende informasjon:
– Hvilket program du ønsker å matche fra (f.eks. SAS EuroBonus)
– Ditt medlemsnivå og medlemsnummer i dette programmet
– Ditt telefonnummer

Det kan også være lurt å legge ved et bilde/scan av kortet du ønsker å matche, samt et skjermbilde av din flyaktivitet ved dette selskapet. (Dette spesifiseres ingen steder, men det er vanlig prosedyre ved statusmatcher.)

Selskapene i Skyteam
Selskapene i Skyteam

Hvilke fordeler gir kortet?

For en nordmann som en gang i blant flyr med KLM eller Air France, er nok de største fordelene loungetilgang og ekstra bagasje. Her er en oversikt over fordelene innad i SkyTeam:

Skyteam benefits

Dersom du skal fly med China Airlines, finner du hvilke fordeler som gjelder her.

Det meldes om at det kan ta lang tid før man får svar på forespørselen, så det gjelder å ha tålmodighet. Siden det ikke går automatikk i denne prosessen, setter vi pris på om du forteller oss hvordan dette har fungert for deg. Det kan du gjøre i kommentarfeltet under artikkelen, eller i vårt forum.

Lykke til!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *