Få tilgang til SAS-Loungen ved bruk av bonuspoeng

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

SAS har en stund latt passasjerer kjøpe seg inn i loungene hvis du reiser uten gullkort eller på fleksible billetter. Men visste du at det også kan kjøpes tilgang for SAS EuroBonus-poeng?

For 3 000 poeng kan den enkelte kjøpe seg tilgang til flere av SAS sine lounger. Har du flere timer venting på en flyplass kan dette være et smart valg. Som kjent har loungene tilgang på mat og drikke, aviser og wifi.

Om et enkelt besøk er verdt 3 000 poeng får være opp til den enkelte å bedømme. Har du for eksempel poeng som snart går ut på dato, kan dette være en fin måte å få brukt disse. Alternativet er å handle noe ombord i flyet for den summen. Men som vanlig kunde må du fly veldig mye for at du skal opparbeide deg 3 000 poeng. Faktisk må du fly hele 12 ganger mellom for eksempel Bergen og Oslo for å få nok poeng til et besøk i loungen, eventuelt seks ganger tur/retur.

For ganske mange av SAS sine kunder vil nok dette være en mindre god utnyttelse av poengene. SAS har for eksempel ganske ofte kampanjer hvor turer til København og Stockholm kan bookes for så lite som 10 000 poeng. En billett fra Bergen til Oslo koster til sammenligning 6 000 poeng en vei og vil også være en bra utnyttelse av poengene for mange, spesielt tett opp til avgang hvor prisen ofte kan være flere tusen kroner.

Her er listen over hvilke lounger dette tilbudet gjelder ved:

•Oslo, avgangshallen
•Stockholm, terminal 5
•København, terminal 3
•Gøteborg, avgangshallen
•Helsinki, terminal 1
•Brussel, pier A

Husk også at du må ha en gyldig billett med enten SAS eller Widerøe den aktuelle dagen for å kunne kjøpe deg tilgang ved bruk av kroner og poeng.

Les mer på SAS sine sider her:

https://www.sas.no/EuroBonus/Bruk-poeng/Lounge/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *