Finnair i nytt codeshare-samarbeid med Fiji Airways

Fiji

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Fra og med neste uke kan du reise med gjennomgående billett med Finnair og Fiji Airways til Fiji.

Finnair og Fiji Airways har blitt enige om et nytt codeshare-samarbeid mellom Helsinki (HEL) Nadi (NAN) på Fiji. Fiji Airways ruter til Hongkong, Singapore og Narita vil få Finnair rutenummer og vil gjøre eksotiske destinasjoner i Sør-Stillehavet lettere tilgjengelig for reisende fra Europa.

Fiji Airways Airbus A330

Samarbeidet er gjeldende fra og med 27. oktober og rutene er allerede tilgjengelig for bestilling gjennom Finnairs nettside.

– Vi er svært glade for dette codeshare-samarbeidet med Fiji Airways og får kun tilby et nytt fantastisk reisemål i Sør-Stillehavet for våre kunder, sier Ole Orvér i Finnair.

Jorda rundt med Finnair

På et senere tidspunkt vil de to selskapene også samarbeide om ruter til og fra San Francisco og Los Angeles. Når dette samarbeidet trer i kraft, vil man kunne reise jorda rundt utelukkende på Finnairs rutenummer.

– Dette samarbeidet er unikt fordi det er første gang Finnairs kunder kan bestille jorda rundt-reiser med AY rutenummer, med en kombinasjon av knutepunkter i Asia og USAs vestkyst. Samtidig ønsker vi også Fiji Airways’ kunder velkommen til Finland og Norden, sier Ole Orvér.

Fiji Airways er Oneworld Connect Partner og ikke fullverdig medlem av Oneworld. Det vil likevel bli mulig å opptjene poeng til Finnair Plus på reiser som er booket med Finnairs rutenummer.

Forsidefoto: HeikoBrown / Pixabay 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *