Finnair inngår samarbeid med Widerøe – Åpner nye ruter fra Bergen og Tromsø

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

I mai 2018 åpner Finnair i samarbeid med Widerøe nye ruter fra Bergen og Tromsø til Helsinki. Å knytte flere destinasjoner i Norge til sitt Asia-nettverk er en viktig del av flyselskapets vekststrategi.

Finnair fortsetter å investere tungt i det norske markedet, og med Widerøe-samarbeidet ønsker flyselskapet å tilby gode forbindelser til Asia fra flere regioner i Norge.

Robert Lönnblad, sjef i Finnair Skandinavia sier at:

Vi er veldig glade for å kunne tilby direkteruter fra Bergen og Tromsø – Nordmenn elsker å reise til Asia, og nå får våre norske kunder nye sømløse forbindelser til de 19 byene vi flyr til i Asia, i tillegg til over hundre forskjellige destinasjoner i Europa, via Helsinki.

Finnair har også som mål å gjøre Tromsø og Bergen mer tilgjengelig for asiatiske reisende. At Finnair utvider nettverket, åpner for nye muligheter for samarbeid mellom Østen og Norge, spesielt med tanke på turisme.

Robert Lönnblad sier at:

Vi ser at Norden stadig blir mer populært som destinasjon, og vi vet at de asiatiske kundene våre vil sette stor pris på det nye tilbudet i vårt allerede omfattende nettverk.

Det blir satt opp daglige flygninger fra Bergen til Helsinki og én ukentlig mellom Tromsø og Helsinki. Finnair fortsetter også å fly til Bergen via Stockholm. Begge de nye rutene korresponderer med Finnairs ruter til Asia, i tillegg til destinasjoner i Europa. Rutene flys med Widerøe-fly, mens salg av billetter og markedsføring gjøres av Finnair. Service ombord i flyet er basert på Finnairs servicekonsept.

foto: Finnair / PR

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *